onsdag 2. desember 2009

Luke nr. 2....og litt til....

I dag lå Familiens Julehefte i postkassa, og da var turen dit i denne kulden faktisk verdt det. Ikke at det er så langt dit, men jeg trives best inne i varmen. =D Av alle juleheftene jeg har kjøpt i år var dette det jeg likte best. Her fant jeg flere strikkeprosjekter for nyåret.

 

Se her da. I dag fikk jeg hengt opp julekalenderen min. Kom på at mamma kjøpte en kleshenger med perler på til meg, og tenkte at den er jo veldig søt til å henge julekalenderen i. Tredde på en englevinge, og vips. Dette er pakkene fra julekalendervennen min, men jeg vurderer å henge den fra mamma på samme henger, om det blir plass, og ikke for tungt. 

 

 Dette fikk jeg i luke nr. 2: klistremerker, søte små ark og diverse biter bånd. Kjempefint!! :)
Av mamma fikk jeg scrappepynt med julemotiv og av Kjære fikk jeg en pose med et eller annet tørket inni som gir fra seg en duft når du rister på det. Søøøte kjæresten min. :)
Det er morro med julekalendere!

 

 Dette settet har jeg perlet til en av prinsessene i familien. Julegave. :) Tror det faller i smak. Håper iallefall det. =D

 

Closeup:

 

Ellers går dagene rykende fort. Jeg er tidlig oppe og driver med husarbeid til Kjære kommer hjem fra skolen. Begynner å bli jul her nå, iallefall i første etage. Jeg driver som nevnt å flytter hobbyrommet mitt, som nå går fra et hobbyrom (om en veldig lite med skråtak og liten plass) til en hobbykrok hobbyvegg på ene veggen på "gjesterommet" vårt. Blir ikke helt fornøyd med hvordan det ser ut men det er iallefall varmt der, ingen skråplanker jeg kan skalle i også får jeg være i samme rom som Kjære når han spiller PS3, og det er viktig, veldig viktig av og til... :) Litt trist er det at nå havner alt garnet mitt i plastkasser igjen, har ikke plass til å brukle hylla som oppbevaring for det lenger.

*******
Jauda. Jeg er ennå ikke ferdig med det, tar jaggu lang tid å få alle ting på plass. Jeg innser nå at jeg har VELDIG masse hobbystash. Lovin' it. =D Jeg holder også på med et morsomt regnestykke i forbindelse med ryddingen, men det kommer jeg tilbake til senere. Det var dagens innlegg, tror det blir mange innlegg i desember, iallefall frem til vi reiser til mamma. Jeg liker desember (med unnak av den skrekkelige kulden) og julen og lysene og ventetiden og forventningene og varmen og gleden og kosen og maten og snopet.

5 kommentarer:

 1. Nydelig smykke og armband du har perla :)

  SvarSlett
 2. Flotte julegavekalender gaver og ikke minst nydelig smykker:) Flinke dæ:)
  Jeg ønsker det ei flott førjulstid og at julegavekalenderen skal være med å gjøre dagene ekstra glade:)

  SvarSlett
 3. Åhhh, så hyggelig da.
  Det ligger en award til deg i bloggen min...

  SvarSlett
 4. Tusen takk, jenter. Dere er så søte! :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails