fredag 11. desember 2009

..Luke 9, 10 og 11...og litt julepreik og sånn..

I luke 9 fikk jeg nok et nøste Tilda, og noen akrylperler det var vanskelig å ta bilde av.
I mamma sin var det et minikremmerhus hun selv har laget og et lite juletre av filt til dekor på kort. Av min hjertens kjære fikk jeg røde skumgummihjerter med glitter på, også til dekor på kort o. l.I gårsdagens luke fikk jeg slike nydelige sokker, jeg tror det er Jaywalkers-mønsteret, kan noen avkrevfte/bekkrefte dette for meg? Dessverre er sokkene for små for en på 180cm med 40 i skonummer, så disse må jeg finne på noe annet med.
Mamma-kalenderen inneholdt er rødt hjerteformet lite lys, med en hvit snøkrystall på og av mannen fikk jeg et "gavekort" på masasje. =DDette mønsteret ligner da veldig på Jaywalkers, gjør det ikke?I dag fikk jeg et nøste Cortina i kalenderen. Fargen er ikke like lys som på bildet.
Av mamma fikk jeg nok et minikremmerhus som hun har laget, med en liten sjokoladenisse i og av mannen en eske med smurfedrops.  :)

 

Men man bedriver da andre ting enn julekalenderen også. *hehe* Disse brune vantene som var julegave til mamma, har jeg plutselig solgt til "svigermor". Så nå må jeg strikke nye til mamma. Men det er da ikke noe problem. 

 

Vi er veldig glad i filmer her i huset, og samlingen er stor. Kluter er fin film/tvstrikk, og disse to strikket jeg mens vi så Dead Girl (forøvrig en helt forferdelig dårlig film) på onsdagen. Den røde er strikket med dobbelt Tuva-garn, den rosa med enkelt, begge på pinne 4,5. Jeg liker ikke å strikke med det garnet, det blir liksom ikke så pent, men det er mykt og godt og perfekt til dette formålet. Etterpå sydde jeg på filthjerter, og voila, to små julepresanger i boks.

 

Bildet er sensurert med fare for at mottakers nærmeste familie kanskje snoker litt her inne. *hihi* Morro å lage slike magebånd. Det har jeg aldri tenkt på før. Disse ble ikke så avanserte, men er mer enn bra nok, de skal jo ikke forbli på likevell. :)Oppdaterer nettbutikken min litt i dag, ta gjerne en titt og mer til. =D

5 kommentarer:

 1. Så mye flott du har her. Synd at ikke sokkene passer foten din da, men kanskje du har noen andre å gi de til? Aner ikke om det er jaywalker, så der kan jeg ikke hjelpe deg.
  Flotte magebånd på tingene dine.
  Og de pulsvantene var nydelige
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 2. Tusen takk for besøket og trivelige ord. :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint, og fine kalendergaver.

  SvarSlett
 4. WOW, for noen flotte gaver du får.Også så lekre sokker. Lucky U.. :-)))
  Også du å de flotte pulsvantene dine...

  Juleklemz fra Sissel.

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails