tirsdag 15. desember 2009

Luke 15 og 16. og litt til..

I pakke 15 fikk jeg dette snodige garnet og en deilig mengde blonde. Av mamma fikk jeg sorte blomster til scrappinga mi og av min kjære fikk jeg et stort rødt telys. :)Jeg har kanskje jukset litt nå, men vi skriver da onsdag 16. desember, klokken er 01.30, selv om jeg ikke har sovet ennå og anser det for fortsatt å være tirsdag. Men altså: i dagens luke fikk jeg dene søte te-lysestaken.  Har ikke åpnet mamma og gubben sin ennå, så det får jeg komme tilbake til. :)

Edit: av mamma fikk jeg et kjøkkenhåndkle som hun hadde brodert et hjerte og god jul på. Kjempfint med slike hjemmelaga ting. Av gubben fikk jeg nok et gavekort på hushjelp. *hihi*


I dag har jeg pyntet den andre serviettholderen jeg har brettet. Som nevnt om den første, så er jeg ikke helt fornøyd med denne heller. Jeg prøvde meg på julekort også, men det gav jeg faktisk opp, fikk det overhode ikke til i dag. Jeg har bestemt meg for å bli en dreven "papirbrettetingkortskaper" i 2010. Jeg skal manne meg opp til flere kurs alene og innvistere hardt i utstyr. En CuttleBug står aller øverst på shoppelisten.

 

Ferdig med vantene til mamma ble jeg også, det tok meg en dag, så no big deal. :)

 

Det er jaggu midt på natta, ikke mange timene til vekkerklokken ringer, så nå skal jeg hoppe til sengs. I morgen skal jeg strikke 3 Sjarmnisse-luer, prøve å sy klærne og ha et lite juleverksted med min kjære mann i morgen kveld. :)

6 kommentarer:

 1. Flotte votter til mamma. Og neste år, da er du the master of papirbretting ;)

  SvarSlett
 2. hehe, ja, la oss håpe det. ;D Takk for hyggelig besøk. :)

  SvarSlett
 3. Så fine adventsgaver.. Ha en flott kveld :-)

  SvarSlett
 4. Takk for det, og det samme til deg. :)

  SvarSlett
 5. Her var det jammen mye koselig! HO HO HO KOOOOS deg og NYYYT herlige dager!!

  Juleklem fra Vibbedille ;))

  SvarSlett
 6. Takk for besøket, Vibbesnuppa! :D

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails