søndag 20. desember 2009

God Jul alle sammen!

I luke 19 fikk jeg et nøste blåmelert babyull. Av min kjære fikk jeg dekorhjerter til kortlaginga mi og av mamma fikk jeg en nissesjokolade.

 

I dag fikk jeg et nøste rødt Østlandsgarn i kalenderen. Av mamma fikk jeg tre supernusselige små lilla blomster(strykemerker) og av gubben fikk jeg et gavekort på kveldskos med brettspill og julebakst (svigermors sådan, for jeg har ikke stekt ei eneste kake til jul.) Og i kveld satt vi ved kjøkkenbordet, spilte og koste oss med julemusikk og levende lys. Det var herlig. :)

 

Helgen har gått med til innpakkning av julegaver, noe som må være det kjedeligste jeg vet. Argh. Har brettet litt papir igjen også, denne gang en te-eske til svigerinnen min. Brukte en vanlig teeske som mal, klipte litt her og prega litt der, og vips: (nevermind alt rotet i bakgrunnen. hehe. Har et stort hobbybord, men alikevell bare et tjuetalls centimeter å boltre meg på. Hva kommer det av tro? :D)

Ovenfra:

 

Litt sånn fra semisiden:

 

Ene kortsiden:

 

Andre kortsiden:

 

Låsen: (her har jeg sydd på en knapp og festet noe sort bånd til en løkke. Enkelt.)

 

Innsiden:

 

Har også dekorert vinflasken min bror skal få til jul. Med skjortesnipp og slips. Ikke så voldsom pyntinmg, men jeg har kommet på dette helt av meg selv og er egentlig veldig fornøyd. Og litt stolt.

 

Slipsnåla har jeg laget av en perle og en nål.Og stripene i slipset har jeg tegnet på sort papir med hvit penn.

 

Og selvfølgelig: Lipstick on the collar. :D

 

Dette er mitt siste innlegg før julaften. I morgen mandag, reiser jeg og min kjære til Vestfold. Kommer hjem igjen i romjulen, så da blir det nye blogginnlegg med de siste kalendergavene, eventuelle interessante julegaver, julekos og romjulsstemning. :)

GOD JUL til dere alle sammen.

9 kommentarer:

 1. Såååå flink du har vært...Den te-holderen var kjempeflott....Kreativ og fargerik...Stolt skal du være.
  Ha en finfin mandag.

  Klemz Sissel...

  SvarSlett
 2. Kooos deg og ha en eventyrlig herlig Jul!

  HO HO HO

  Juleklem fra Vibbedille ;))

  SvarSlett
 3. Å, mye fint her, ja. Ha en riktig god og fredelig jul.

  SvarSlett
 4. Nei, nå var det mye snasent her:O)
  God jul

  SvarSlett
 5. Heldige deg som har TRE kalendere hetl for deg selv. Og jammen har du fått mye fint!!
  Kjempe imponert over hvor flink du er med papirbretting, pynting- helt overmåtelig flott ting!! Ønsker deg en en god julefeiring i romjulen:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for skjønne kommentarer jenter! Dere gjør det morsomt å blogge. Håper dere alle hadde en vidunderlig jul. :)

  SvarSlett
 7. Hei på deg! For noen fine prosjekter du har fått laget! Teesken var rålekkert og vinpynten råstilig! Håper du har hatt en fin jul!

  SvarSlett
 8. Hei Francielle. :) Så hyggelig med fine ord, fra en superscrapper som deg betyr det ekstra ekstra mye. *hihi* Glad julen er over jeg da men...

  SvarSlett
 9. Så mye lekkert!! =)
  Også så flink du er! =)

  PS! Kreativt rot er mange ganger helt nødvendig! *ler*

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails