søndag 6. desember 2009

...Luke 5, luke 6 og litt til....I luke nr. 5 fikk jeg enda et nøste med Frost. Hurra! I kalenderen fra mamma fikk jeg diverse knapper og smått dill til å pynte kort med og av Kjære fikk jeg en pakke med duftlys.  :)

 

 Og i luke 6 fikk jeg disse fine pappbokstavene til å pynte kort o.l med, av mamma fikk jeg engle-klistremerker og av kjære fikk jeg en eske med smurfedrops. Nammenam.

 

Disse kremmerhusene har jeg laget i helgen. Vet ikke helt hva jeg skal bruke dem til enda, blir kanskje noe julegaver. Vi får se. Man må ha hemmeligheter i førjulstiden. ;)

 

Her er pulsvantene jeg strikker til mamma. Jeg var så lei de samme pulsvantene med flette på, så nå ville jeg lage noe annet. Jeg har tatt utgangspukt i en oppskrift jeg fikk av en hemmelig venn i høst, og endret den. Egentlig er det bare selve mønsteret som er fra oppskriften. Driver med vante nummer to nå, skal gjøre den ferdig i kveld, tenker jeg. :)

 

Og når man strikker for mange pulsvanter går det tydeligvis galt. Dette er sårt. =D (Hadde heldigvis to sett, 9 pinner igjen.)
Nå skal jeg strikke litt og se film med mannemannen min. Ha en fin 2.søndag i advent. :)

4 kommentarer:

 1. Hei på deg! Sniker meg inn her hos deg! Du kjenner meg kanskje ikke som Papirgal, men Francielle! For en koselig blog du har!Ser du driver litt med scrapping også! Så kult! Jeg ELSKER SCRAPPING! Flink du er med håndarbeid! Kreativ sjel du er!
  Håper du har hatt en fin helg! Klem på deg

  SvarSlett
 2. Stilige pulsvanter.
  Kjempekoselig å se hva dere får i julekaldrene deres.
  Takk for titten

  SvarSlett
 3. Koselege kalendergåver og fine pulsvanter :) Ynskjer deg ein fin kveld vidare.
  Siri

  SvarSlett
 4. Hei Francielle, så utrolig koselig med besøk. :) Gøy å oppdage kjentfolks blogger. :)

  Tusen takk for hyggelig besøk av dere alle sammen. :) Kom snart igjen.

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails