tirsdag 29. desember 2009

Kalendergaver, og nissebesøk

Kanskje på tide å få blogget de siste 4 julekalendergavene, så her kommer de:
 21.desember fikk jeg litt mer scrappestash av Sjante. Av mamma fikk jeg et lys og av mannen fikk jeg Moamkaramell. :) Den 22. desember fikk jeg et nøste rødt Østlandsgarn. Av mamma e liten hvit brikke og av mannen et rødt telys.

 

23.desember, lille julaften, fikk jeg en blå søt heklet veske av kalendervennen min, enda en liten hvit brikke av mamma og et nøste limegrønt Østlandsgarn av min Kjære.

 

Også julaften da, 24.desember fikk jeg to nøster SilkeAlpakka i en lekker Petrolfarge. Av mamma fikk jeg en pakke søte servietter og av Ronny fikk jeg et rødt, stort roseformet stearinlys. :) Tusen takk for flotte julekalendere, alle tre. Gleder meg til neste år. :)

 

Det ble jul i år også. Nissen kom til og med. :) Og jeg er ganske så fornøyd med det han hadde med til meg. Her er det kreative/hjemmelagede jeg fikk av nissen i år:

 

Av mamma fikk jeg dette uberkule retro-skjerfet. Hun har strikket det og tovet det. I tankene planlegger jeg nå et par machende votter. :)

 

Av bamsen min fikk jeg en mobilveske (strikket av mamma), og den matcher jo min søte lilla mobil helt perfekt. (Om du lurer, ja, lilla er en av favorittfargene mine.)

 

Mamma gav meg også denne boken, og den stod høyt på ønskelista. Herlig. Så masse lekkert. *sukk* :)

 

Av min bror og hans fru fikk jeg diverse scrappesaker. Hurra!! :)

 

Det sorte embossingpulveret fikk jeg av min Kjære, resten er fra bror og fru. :)

 

Nå kan jeg endelig blogge lua jeg strikket til min kjære tidligere i høst. Har ikke tort det fordi han har vært her inne å snoket litt. :) Min mann er en ihugget Manchester United fan, så hva passer vel da bedre enn en hjemmestrikket United-lue? Joda, han ble glad da han åpnet den. Så glad at han først ikke forstod at jeg hadde strikket den selv. *hmpf* Deretter ble luen beholdt på resten av julekvelden og takknemligheten strålte av ham. =D

 

Lua er strikket i Juvel-garnet. Oppskriften har jeg kjøpt på nett et sted, kan bare ikke huske hvor. Litt vanskelig må jeg inrømme det var, å sitte som Liverpol-fan med en United-lue på strikkepinnene. Men det gikk greit det også. :)

 

 

Her på Kongsvinger er det vinter nå. Vinter og griiiiiisekaldt!! :( Jeg har bodd ved sjøen hele livet og er ikke vant med slik ekstrem kulde. Når gradestokken viser minus 20 hele dagen trives jeg ikke. Jeg fryser støtt. Huskaldt har vi det også. Brr.. Jeg er glad julen er over, og lengter villt til sommer, sol og måkeskrik. Nå skal jeg strikke videre, på hva får du snart vite. :)

 

6 kommentarer:

 1. Så flott å få så mange nyttige gaver. Følger spent med på hva du har tenkt å bruke de to nøstene silkealpakka til. Har nemlig to nøster selv som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til.

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har fått. Herlig når familien vet hva du setter pris på ;)

  SvarSlett
 3. Ikke sant? :D Takk for besøket. ps: silkealpakkaen blir pulsvanter. Tror jeg. hehe.

  SvarSlett
 4. Åhhh, så mye fint du har fått da. Ser ut til at giveren kjenner deg godt...:-))
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har fått i kalendere og til jul :)
  Gleder meg til å se alt det fine du skal lage neste år også.

  Ønsker deg en koselig nyttårsfeiring og et kreativt nytt år!

  PS! Tusen takk for øredobbene, de er allerede tatt i bruk.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for besøket og godt nytt hobbyår til alle. :):):)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails