søndag 13. desember 2009

Luke 12, luke 13 and then some....

I pakke nummer 12 fant jeg denne søte lille nissen. Han får bo ved siden av tv'en på gjesterommet vårt. :) Av mamma fikk jeg et lite, rosa strykemerke av en bamse, og av kjære fikk jeg to yammy karameller.


I dag fikk jeg et nøste knæsj rosa Cortina, av mamma fikk jeg en nyyyyyydelig englebrosje i sølv og strass, den skal jeg henge på kåpen min. :) Av mannen fikk jeg et gavekort på hjelp til noe i huset i hele 10 minutter. =D Haha!

 

Jula nærmer seg med stormskritt, og jeg er ikke nær å være ferdig med julegaver, hverken hjemmelaga eller kjøpt. Så kommende uke må jeg være effektiv, også får vi se hva jeg rekker. Har pyntet en serviettholder, brettet etter mal hos Kreativ Hobby, men ble ikke helt fornøyd med den. Klipte litt for langt ned på holderen til at det ble fint synes jeg. Men jeg har laget to, og den andre skal jeg pynte senere i uka. Disse to blir julegaver til to jeg bruker gi en liten ting til.

 

 Også er jeg ferdig med et par pulsvanter til. Det har blitt noen par av dette mønsteret i høst. Disse havner i "gave-kurven" min, hvis ikke jeg tar dem selv eller gir dem til mamma (dersom jeg ikke rekker et par brune.)
Jeg har ikke tid til å sove.

 

5 kommentarer:

 1. Er det ikke skikkelig kos med kalendere!!

  Det var noen flotte pulsevarmere.

  SvarSlett
 2. Jo, kalendere er stas!! :) Takk for titten.

  SvarSlett
 3. Flinke flinke snuppa si det :-))))

  SvarSlett
 4. Så fin den serviettholdere ble! Supert gaveforslag til den som har alt! Og du strikker jo så masse fint også.

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails