fredag 18. september 2009

På svensketur.

I dag var Kjære, svigers og jeg en tur i Sverige, og da blir det alltid denne obligatoriske turen innom Panduro. :) Jeg fikk med meg to poser knapper, et sett stempel med søte nisser, akvarellblyanter, to ruller gavepapir, grønnt silkebånd med dødningerhoder, selvklebende rødt fløyelsbånd og 4 ark. Mer kunne det gjerne blitt, men jeg holdt meg i skinnet (for en gang skyld.)

Søte nisser. Disse skal nok pryde julekorta i år. :)

Knapper! Herlige vidunderlige knapper! :D Sjekk denne haugen da.

Og her er hele knappesamlinga mi. 2,5 stappfulle Norgesglass med "litt av alt"- knapper, 3 bokser med alle figurknappene mine og i den røde kaffeboksen er knappene jeg selv har laget.
Ser ut til at jeg må på loppis å finne flere Norgesglass. :D


God helg.
Legg igjen en hilsen når du først er her da, det er så trist når det står: "0 søte kommentarer" under innleggene mine.

12 kommentarer:

 1. Å, så mykje fint du har fått tak i! Falt spesielt for det røde fløyelsbåndet. Og knappebildene er ei fryd for øyet..!

  SvarSlett
 2. Himmel og hav for en knappesamling!! Og veldig mange morsomme, kreative knapper:)
  Jeg har også handlet på Panduro via nettet og pakken er på vei til meg snart!! Der ligger det masse julegaveaktiviteter for mest små i familien:)
  Ha en god dag strikkesnuppa:)

  SvarSlett
 3. Heisan :)
  Det må ha vært en herlig tur på Panduro. Skulle nesten ønske jeg også var med, for der har de all slags ting som er kjekt å ha for en hobbyentusiast :)
  Håper du får mange fine timer med utbyttet ;)
  Siri

  SvarSlett
 4. Oj her var mye fint stæsj. Skulle ønske jeg bodde på den siden av landet av og til. Fra her jeg sitter kommer jeg meg aldri på "Harry-tur".
  God helg :-)

  SvarSlett
 5. Så flott handel :)
  Er det billigere på panduro i Sverige? Og hvor ligger det evt?
  De nissene var supersøte :)

  God helg

  SvarSlett
 6. Dette var morro! Dagens første tur innom bloggen og der venter hele 5 nye innlegg! Så søte dere er. :)

  Ann Kristin, Brit og reSIRIkulert: Takketakk for trivelige kommentarer, dette skal jeg kose meg med. Jeg har bare samlet knapper i noen måneder...mon tro hvordan samlingen ser ut om noen år? Må vel ha et eget rom med Norgesglass. hihi

  Solveig: Hvem trenger dra på Harry-tur, når man kan bestille slike godsaker rett fra panduro.no? ;)

  Hege: Du har fått en kommentar i bloggen din. :)

  Nå skal jeg løpe ned på butikken og poste HV pakkene mine, jeg er litt treg. Og så skal jeg sende en harm mail til 123knit. (Jeg har da betalt for garnet med paypal! Hvorfor kommer det da i oppkrav??) Deretter blir det en lat lørdag med strikking og kos.
  Kom snart igjen! :)

  SvarSlett
 7. Så meget lækkert du fik købt hos Panduro.
  knapperne er rigtig søde. Jeg ville ønske jeg havde så mange fine knapper på lager.

  SvarSlett
 8. Bare å sette igang å samle, så har du nok en riktig så stor samling om litt du også. :) Takk for besøket, velkommen igjen.

  SvarSlett
 9. Så mye fint du har kjøpt deg...Panduro er helt super asså...Kommer gjerne blakk ut derfra jeg....Lykke til med all håndarbeidet og husk: det er ikke hva du skaper, men gleden over å skape som skal være drivkraften din....LYKKE TIL...

  Hilsen Sissel

  SvarSlett
 10. Så fine ord Sissel. :) Blakk fra Panduro ja, kjenner til det. Bankkortet kan gå varmt til min store glede (og Kjæres store fortvilelse.*hihi*)
  Takk for titten, velkommen igjen.

  SvarSlett
 11. Wow...så mye fint du har funnet på shoppingturen din, ja det var vel verdt turen det tenker jeg. Så mye fint å se i bloggen din også, og takk for koslig hilsen hos meg...

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails