fredag 9. april 2010

Påskevennpakke ++

I dag kom ENDELIG Påskepakken fra Påske-vennen min på Uformelt. (Hersens Posten!!) Flott pakke med 2 nøster Mini Alpakka i sort og lys grå, strykemerker, bånd, 4 knapper og "dråper" til å pynte papireriene mine med. :) 


Fikk blad av Mannen igår, han hadde kjøpt med Et trykk til meg da han kom fra skolen. Magnolia Ink kom i posten. Masse nydelig inspirasjon, tror jeg skal prøve meg på et kort eller to i helgen, ikke bare esker. :)


Kjøpt litt mere garn fra SparKjøp også, har tenkt at de 8 nøstene med hvitt Ulteppegarn skal farges. Har hatt Kool Aid liggende en evighet, men aldri fått rotet meg til å prøve. Kanskje i helgen...? Men så var det dette med nøstemaskin og garnvinde og hespetre og whatnot...få meg det først kanskje? :)

 

7 kommentarer:

 1. Hei :-) Her ser det ut som det kan bli en kreativ helg :-) Jeg må visst få kjøpt Ett trykk i dag jeg også, og Mangolia bladet er ukjent for meg...
  Stikk innom bloggen min for der ligger det noe til deg :-)
  Ha en kreativ helg

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅ det er KJEKT å farge garn, men litt grisete,men det kan man like hehe Da eg ikkje hadde utstyr hesplet eg opp nøstene på en kjøkkenskapdør, knytet mange tråder rundt slik at det ikkje ble vasete. Farget garnet, hang det tørk, tilbake til døra og nøstet opp, eller du kan bare lage slike fine hespler og legge de til pynt, det gjorde eg!

  Masse lykke til!
  KOS deg!

  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
 3. Takk for besøket damer. Og fine tips Vibbedille, skal prøve å farge litt i morgen. Gleder meg. :)

  Tusen takk for awarden, Solveig. :) :)

  SvarSlett
 4. Her er det bare til å sette av tid til hobby ja. Heldig-grisen..Også så lekre kort du lager. Du er utrolig flink asså...Skulle ønske det var meg som kunne lage slike flotte kunstverk.
  Ha en finfin lørdag:-))

  SvarSlett
 5. Takk for det. :) Og god lørdag til deg også. :)

  SvarSlett
 6. Du lager noen nydelige kort og esker!

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails