fredag 13. mai 2011

Teppet's fremgang

Som nevnt for et par innlegg siden så ble det tid til både hekling og shopping i tillegg til konfirmasjonen, de få dagene hos mamma. Da jeg kom dit hadde jeg heklet ferdig to rader på teppet, og nå har teppet fem rader, så hos mamma heklet jeg hele 27 ruter. :) Planen er å ha 16 rader, så det er et stykke igjen, men ikke noe som haster. :) Tror det blir veldig fint jeg, eller hva synes dere? 


Jeg og mamma tok oss selvsagt en liten bytur, og på Kid fant jeg meg masse fristelser. *hihi* Jeg elsker lyshus og disse bare ropte "kjøp oss" da jeg gikk forbi. Jeg fikk det store for samme pris som det lille fordi det hadde en bulk. Woho! :) Kurvpotta er tenkt til en blomst på utebordet vårt, de søte sukkerkopp/fløtemuggesettet måtte jeg bare kjøpe. Metallhjertet også. ;) En duk og spisebrikker til utebordet ble det også. Skal selvsagt vise dere uteplassen vår da jeg får ordnet ferdig, må bare få kjøpt blomsterjord, flere planter osv. Jadda! =D


Jeg driver med stor-regngjøring av huset om dagen, men det går litt saktere enn det vanligvis ville gjort på grunn av prolapsen i ryggen. Men skal få tatt noen bilder å vise dere etterhvert som jeg blir ferdig. :)

3 kommentarer:

 1. Nyyyyydelig teppe,
  og kjempefine ting du har kjøpt:)
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Hærlig med shopping! Kjempeflott teppe!!
  Go bedring med ryggen -Helge-klem i fra mæ

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails