lørdag 14. mai 2011

Oreo-kake

Jeg hadde 6 stk slike duk-lodd liggende, som jeg har kjøpt på Panduro for en liten evighet siden. De har bare liggi og støvet ned på hobbyrommet m itt, men i dag har jeg tatt dem frem, og heklet trekk til dem, slik at de matcher årets uteplass og fargene der. ;)


Ettersom blått kun blir i år fant jeg ut at det var greit å hekle et trekk. Da blir det lettere å bytte til neste år, da jeg har planer om å få malt hagemøblene hvite til da. :)


I konfirmasjonen til nevøen min fikk jeg smake Oreo- kake- Den var skamgod og jeg har som nevnt tidligere tenkt å lage en slik til 17-mai. I dag måtte jeg prøvelage en, tenkte at det kanskje ikke var så dumt ettersom jeg ikke har bakt slik før. Jeg brukte denne oppskriften til punkt og prikke, men med noen justeringer for jeg hadde ikke lys sjokolademousse, bare mørk med Daimbiter, også droppet jeg kremen på toppen.


Jeg ble ikke så veldig fornøyd, den faller så fælt sammen så det å kutte ut et pent stykke omtrent ble umulig. Hadde nok også litt i overkant mye ost i, så smaken ble ikke helt topp. Noen som har gode tips ang. slik kake så blir jeg veldig glad. Hvordan få den til å holde seg stiv feks?


Takk for besøket. :) Legg gjerne igjen noen ord, så kommer jeg på besøk til bloggen din også. 

PS: Til dere som venter på Gavelek-pakker og Give-away premier: de går med posten på mandag! :)

11 kommentarer:

 1. Jeg har aldri bakt slik kake, men den så kjempegod ut da :)
  Fine dukloddene ble :)

  SvarSlett
 2. Heihei, fine duklodd det ble.
  Til vår konfirmasjon forrige helg bakte jeg Oreokake, og den ble fast og fin, jeg brukte denne oppskriften http://www.mineoppskrifter.no/oreokake/
  som jeg fannt på nett.
  Lykke til :-)

  Sissel

  SvarSlett
 3. Takk og takk for tips Sissel, skal sjekke ut den oppskrifta du gav meg. ;)

  SvarSlett
 4. Så smarte og fine de dukloddene ble!:)
  Oreokake er jo bare helt nydelig!:) Har aldri baket den selv, men har veldig lyst:) Kaken din så veldig god ut da! Neste gang blir den sikkert fast og da blir den nok perfekt!:)
  Lykke til!

  SvarSlett
 5. Nam, den så virkelig god ut! Jo mer kliss og søl jo bedre smaker det, synes jeg da :D Hehe.

  SvarSlett
 6. Glemmer aldri når du ga meg en sjokoladekakeoppskrift som jeg skulle prøve å lage, og blondeGry gjorde oppskrifta BAKLENGS omtrendt ;p Men kaka ble god til slutt da! Hehe. Merkelig nok :D

  SvarSlett
 7. Hehehe, ja stemmer det. Verdens enkleste oppskrift til og med. :D hehehe. ;) Viktigst at den smakte greit til slutt da. :D Blondie!

  SvarSlett
 8. Oreokake er knallgodt!!!
  Anngående teppestrikk:

  Jeg vet ikke om det er riktig mengden garn, men jeg har kjøpt 32 nøster med alpakka, 8 nøster hvitt og 4 nøster hver av fargene lysrosa,knallrosa, lilla, surgrønn, mørk turkis, lys turkis. Jeg hekler med dobbelt garn og helekrok nr 3,5. 4 Omganger med fargestriper (2 av hver farge) og så 4 omganger med hvitt. Dette gjentar jeg gjennom hele teppet. Bredden på teppet mitt er 104 cm, og jeg aner rett og slett ikke hvor langt det kommer til å bli. Men jeg kan gi deg tilbakemelding etter hvert på om det er nok garn og slikt..Jeg ville ha et stort pledd som jentne kan dele over seg når de sitter i sofaen i tidlige morgenstunder og ser barnetv:-)

  SvarSlett
 9. Så utrolig søte duklodd.
  Og kaken så deilig ut.
  Ha en flott nasjonaldag:))

  SvarSlett
 10. Takk for hjelpen Knitgirl. :))

  Og takk Karipia, samme til deg. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails