fredag 29. april 2011

Kluter...igjen.

Jeg vet jeg har sagt at jeg er lei av klut-hekling, alikevell kommer det to nye. *hihi* Jeg fant ut at jeg ville ha en lyseblå klut til kjøkkenet, og da jeg "parret" mine andre kluter for å legge dem på Epla, var det en som manglet partner og det måtte den jo få. Egentlig er klut-hekling en ganske tanketom greie som er fint å drive med forran tv. Kanskje jeg ikke er så lei likevell? :) 


Da jeg var hos mamma tok vi oss en svensketur og en tur innom Sparkjøp i Halden. Der dro jeg med meg en del nøster hvitt Ullteppegarn som skal bli et lappeteppe til sofaen. Et av sommerens prosjekter, har flere halvferdige liggende som jeg skal prøve å få ferdig i sommer. Rart det der, hvordan det samler seg opp. *hihi*


 Etter at vi flyttet inn i huset i august har vi manglet hagemøbler. Men i dag kom svigers med et lekkert sett i solid tre som de hadde funnet på loppemarked til oss. En treseter krakk, to stoler og et flott stort bord. Til og med puter fulgte med. Settet er bondeblått og jeg vil nok male det hvitt, men i sommer har jeg flere andre maleprojekter på planen, så det er ikke noe jeg prioriterer i år. Nå blir det iallefall masse utetid med grilling og sol på uteplassen vår i sommer, herlig! :) Og da blir det kanskje noen flere kluter også?? ;) 


4 kommentarer:

 1. Flotte kluter.
  Skjønner man kan bli litt lei, men de er veldig praktiske da :)

  SvarSlett
 2. Ja det er kjekt å ha. ;) Takk for besøk. ♥

  SvarSlett
 3. Fine kluter:)) -Litt av et prosjekt du har på gang med lappeteppe! Imponert:)
  Snille svigers som kommer med hagemømler da!Tenker de blir fine hvite:)
  Go klem

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails