tirsdag 19. april 2011

Hjemme igjen.

Hos mamma har heklenåla igjen gått varm, om enn ikke like brennheit som sist. ;) Jeg har heklet 8 nye kluter, og disse blir de siste på en stund. Er litt lei. *hihi*


Dette settet kluter ferdig "innpakket" var en bestilling fra bror min til deres nyoppussede kjøkken. :) Alle klutene er som før heklet i Bomull Sport med heklenål nr. 4 og en drøss fastmasker. Det ble igrunn ikke så mye håndarbeid (men desto mer shopping) da jeg fikk voldsom tannverk hos mamma og ikke orket stort.


For en tid tilbake startet jeg en interiørblogg, men den får ikke den oppmerksomheten den fortjener. Det holder liksom med en. ;) Det som "skjer" fremover i denne bloggen er noen ytterst få endringer på bloggens utseende, også vil det bli noen interiør-innlegg innimellom all skapertrang, fordi det også er en stor interesse og hobby jeg har.  Gleder meg til å ordne og kose meg med bloggen, har masse å vise dere fra turen hos mamma. Men aller først venter en time hos tannlegen nå klokka 12. 
Ønsk meg lykke til!! :)

4 kommentarer:

 1. Nok en gang, flott kluter du lager. Ha en riktig god påske

  SvarSlett
 2. Tusen takk, det samme til deg. :)

  SvarSlett
 3. Imponerende mengde klutar! Flotte fargar:)
  Eg håper tannlegen fiksa tennene dine så du får ei god påske! Tannverk er det verste eg veit....

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha. :) Tannlegen var ikke så veldig snill, ble bare litt midlertidig hjelp. Etter påske blir det rotfylling! Skrekk og gruuuu!

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails