søndag 3. april 2011

Søndags-syssel

Jeg har dekorert nok et påskeegg. Denne gang i gult/brunt. Egget har fått tre strøk Gesso før jeg begynnte å dekorere. Egget var kledd med sølvpapir, så malingen har fått en artig struktur. Langs kantene på egget har jeg limt brunt miniponponbånd. Dette er av eggene som måler ca 15 cm.


 Så tok jeg et dykk i blomstersamlingen min og limte på ulike blomster i gule og brune toner. En gul fjær og et tekststempeltrykk pynter også opp. Og inniblant blomstene har jeg limt "halshugde" knappenåler.


Har også ferdigstillt et par votter i dag. Mønsteret fant jeg i Familien nr. 6, 2010, men etter å ha strikket en halv vott oppdager jeg at diagrammet til tommelen mangler. Men etter litt mye knot fant jeg en tommel som kunne passe som jeg strikket istedenfor. Og det funket. Vottene er strikket på pinner nr. 3 i deilige Mor Aase Superwash. Dette skal være størrelse dame, men for meg er de litt trange. (Nå har jeg arbeidshender da*hihi*), men størrelsen tilsvarer nok mer liten dame/ungdom.

12 kommentarer:

 1. Kjempefint påske egg og flotte votter

  SvarSlett
 2. Kjempe fint påske egg du har laget:)

  SvarSlett
 3. Så skjønt påske-egg, får nesten lyst til å sette meg til jeg også å re-dekorere våre gamle gule.....
  vakre votter også!

  SvarSlett
 4. Nydeleg påskeegg og flotte vottar!

  SvarSlett
 5. Grådig flott påskeegg du har laget.
  Nydelig med brune og gule blomster sammen !!!

  Selbuvottene var også veldig flott,du strikker så jevnt og fint ;0)
  Ønsker deg ei flott og kreativ veke ;0)

  SvarSlett
 6. Eggene var kjempeflotte! Jeg synes det er vanskelig med blomster å sette dem sammen uten at det ser rotete ut, men hos deg ser de alltid så flott ut!! Hærlige rolige farger!
  klem fra odin

  SvarSlett
 7. å.. glemte vottene! Flotte de og! :0)
  odin :0)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails