tirsdag 19. april 2011

Shopping er gøy det!

Som nevnt i forrige innlegg vil det komme et og annet interiør-innlegg i bloggen fremover, og dette er det aller første. På grunn av tannverk ble det ikke like mye håndarbeid hos mamma denne gang, men vi fikk nå shoppet en del. Kremmerhuset er en av mine favorittbutikker, de har masse lekkert til en billig penge, noe som passer meg bra. ;) Dette fikk jeg med meg fra en tur der. Egentlig burde jeg vente med å vise frem til jeg har satt det på plass, men det kan ta litt tid ettersom jeg må male noen hyller jeg fant på årets første loppemarked først. 
Den firkanta boksen fikk jeg av mamma i gave, den skal stå på badet med bomullsdotter og q-tips i. 


For snart tre år siden døde min bestemor. Hun var et fantastisk flott menneske og jeg savner henne inderlig hver eneste dag. ♥ Da jeg var hos mamma raidet jeg garasjen hennes og fant tre skjønne engler som har vært bestemor sine. De kunne jeg få med meg. Gjeter gutten må få englevingene sine limt på igjen, også må de vaskes etter noen år i garasjen før jeg skal pynte med dem i huset.


Blomsterpotter fikk jeg også med meg etter bestemor. Og ettersom hvitt er det som gjelder her i huset var disse midt i blinken. Den rektangulære potten i front kjøpte jeg til 10kr på loppis. Gjett hvem som skal på Plantasjen å kjøpe nye blomster å pynte opp med. *hihi*


Puter ble det også. Vi har en lite pen, sort skinnsofa som jeg er mektig lei. Men ettersom vi ikke har mulighet til å kjøpe en ny en akkurat nå tenkte jeg fylle den med masse lekre puter. Disse to fant jeg til en billig penge på Sparkjøp og måtte ha dem. Nydelige.


Denne hvite puta fant jeg på Princess og fallt pladask. Akkurat min stil! :) Det var den siste puta de hadde av denne typen, så den måtte også bli med hjem. Gleder meg til å få en ny sofa å pynte med disse i, men inntill videre får de kose seg i den vi har. En fryd for øyet i allefall. Jeg har også en og annen pute planlagt til strikkepinnene. :)


Håper dere vil henge med på bloggen selv om det blir litt interiør innimellom også? ;) Det vil absolutt ikke bli noe mindre hobby og pussel fordet. Jeg er forresten overveldet over hvor mange som har blitt med på Give Awayen min! *stolt* Det er fortsatt mulighet til å bli med, jeg trekker vinneren i morgen kveld. :)

6 kommentarer:

 1. Så koselig at du kan bruke noe av tingene etter din bestemor. Både engler og blomsterpotter var nydelige.

  God påske!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Rubia. :) God påske til deg også!

  SvarSlett
 3. Så masse flott du har fått tak i. Misunner deg virkelig englene dine (engleelsker som jeg er), men de er nå ett herlig minne om bestemora di.
  Ha ei riktig så god påske.

  SvarSlett
 4. Noen syns shopping er gøy ja..her hos meg er det mer et nødvendig onde...unnværes om man kan.
  Men du fant da en del som passer inn hos deg.
  Ha ei koselig påske !

  SvarSlett
 5. Så mye koslig du har shoppet!!

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails