tirsdag 20. desember 2011

Små selbuvotter

Enda en bestilling er omsider ferdig. Vottene er størrelse 2-5år, strikket på pinne 3,5 i PT5. Dette var et uprøvd garn for meg, veldig deilig og mykt garn. Blir nok mer strikk med dette garnet ja.


Så har jeg bakt litt igjen. Kranskekakekringler. De ble litt for mørke under, og dermed litt harde og derfor ikke så gode. Men pytt sann.. Det blir vel uansett fuglemat på nyåret likevell.


Dagene er ikke gode for tiden. Jeg føler at det synes i denne bloggen også, jeg lager nesten aldri noe lenger, og klarer ikke blogge med den samme gleden som før. Jeg har laget meg en ny blogg, en mer personlig en, der jeg vil skrive om hvordan jeg har det. Om du vil lese, finner du den her

Trekningen på GiveAwayen er utsatt litt. Så fortsatt en mulighet til å bli med om du vil.

 

12 kommentarer:

 1. Aww! Søte votter! Elsker grå og hvitt i selbumønster :D

  SvarSlett
 2. Utrolig skjønne votter.
  Kringlene så da veldig gode ut.
  Trist å høre at du ikke har det så bra.
  Håper det snart blir bedre.
  Klem!

  SvarSlett
 3. Nydelige votter! Jeg har også god erfaring med Pt5 til selbuvotter. Synd at du sliter sånn. Du er verdifull, husk det! Så er du kreativ og tryller fram de fineste kunstverk med hendene dine. Jeg har lest bloggen din ei stund, skjønner du. Ønsker deg alt godt, og at det blir ei bedre jul enn du tror i dag. Klem

  SvarSlett
 4. Nydelige votter! Her kommer dessuten en stooooor trøsteklem, bare til deg! Fordi du fortjener det!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for oppmuntrende ord og gode klemmer. Dere er flotte.♥

  SvarSlett
 6. Harde under og seige inni Perfekte:)
  Flotte Selbu-Votter!
  Ønsker deg en riktig fin Julefeiring og en GOD JUL
  Klem, Tove

  SvarSlett
 7. Så flotte Selbuvotter du har laget.
  Kransekaken er iallefall veldig fin ut.Er de harde, hiver du de frysen eller legger en rå skrellt potet oppi boksen.Det gjør susen ;o)
  Leit å høre at du sliter sånn nå.Snart snur solen og vi går mot lysere tider.Håper det snur for deg snart og at peioden ikke varer så lenge.
  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 8. Tusen takk for besøk. :) God jul til dere alle.

  SvarSlett
 9. Hei Mona :)

  Så søte dei var desse selbuvottane:) Kransekake har eg aldri laga. Skal tru om eg hadde fått det til ?:)

  Det hender vel med oss alle til tider at bloggelysten er laber og vi førler at det ikkje er så kjekt. Men vi veit at dette svinger. Håper du får det bedre og eg også veit at Jula ikkje alltid er den beste tida. Full av forventninger og anna press. Må stadig minne meg sjølv på alt det eg har gjort, ikkje alltid så mykje, i staden for alt eg skulle/burde/må gjere. I år har eg ikkje gjort mykje til Jul. Og det er fordi eg har fått meg ein liten kvalp og eg har meir enn nok med han. Vi koser oss. Har du lyst å helse på han kan du stikke innom bloggen min.

  Eg har lyst å ønske deg ein riktig God Jul !

  SvarSlett
 10. Tusen takk for varme ord, Petrine. ♥ Valpen deres er kjempesøt. Jeg får meg kanskje en katt fra Dyrebeskyttelsen snart. Det blir fint med litt selskap. Klem

  SvarSlett
 11. Ged Jul til deg og dine. Kransekakene kan du legge i en pose med ett par skiver helt ferskt brød, så skal du se de komer seg.

  SvarSlett
 12. Så utrolig mye flott du lager, og for en koselig og inspirerende blogg du har! :)Har kost meg og titta rundt her inne, jeg.
  Kommer tilbake på besøk flere ganger!
  Ha ei fortsatt fin helg! :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails