fredag 2. desember 2011

Siste messen i år.....takk og lov.

Onsdagskvelden sydde jeg noen flere lavendelhjerter til siste messen. Det trengtes påfyll av disse også.


Her er messebordet jeg hadde i går. Men salget var begredeliiiiiig. Det er så kjedelig. Neste år skal jeg ikke på messer på gamlehjem, det funker bare ikke. Jeg fikk solgt for 500kr i går, men det er jeg ikke fornøyd med i det hele tatt med tanke på hvor mye tid og penger jeg har lagt ned i det jeg lager.
Jeg blir redd for at jeg må SLUTTE (!!!??!) med håndarbeid, ellers vil jeg drukne i ting til slutt, når ingen handler av meg, og jeg ikke har stor familie å gi ting til. *hjertesukk*


Jeg skal nok ikke slutte med håndarbeid. Det er det som holder meg oppe i tunge stunder, uten det hadde jeg gått på veggen for lengst. Men hva skal jeg gjøre liksom. Jeg synes det er kjedelig at folk ikke støtter oppunder Julemesser og faktisk kommer dit. Bahhh, er litt oppgitt i dag. Kan vel skylde det litt på tett neste, sår hals og feber også kanskje. :)

7 kommentarer:

 1. Hva med å starte ein Epla butikk?Du lager jo så utruleg mykje fint:)

  SvarSlett
 2. Så mye nydelig!!! Folk som bor i nærheten: Løp og kjøp da! God helg Mona. Nei, ikke slutt med håndarbeid.

  SvarSlett
 3. Aileen: Jeg har Eplabutikk, men det er ikke masse salg der inne heller. Tusen takk for hyggelige ord.:))

  Lisbet: Tusen takk for koselige ord. :))♥

  God helg til dere begge.

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for koselig kommentar hos meg. Jammen godt du fant meg, for da fant jo jeg deg! Har koset meg lenge her inne, og fy søren så flink og kreativ du er! Følger deg gjerne videre, for her blir jeg inspirert;) Ha en fin kveld videre. Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk, hyggelig. :)♥

  SvarSlett
 6. Utrolig flink du er :) Hvilken aldershjem hadde du messe på ? Ser du bor i nabo kommunen av meg :) . De hjertene er de sydd på symaskin eller for hånd ? Jeg har lurt å lage slike hjerter, har stoff og alt, men jeg er ikke stå på symaskin. :p Haha.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelig kommentar. :) Jeg var på Tjølling Eldresenter denne gang, men det var dårlige greier.
  De hjertene har jeg sydd på maskin. Jeg er heller ingen reser med symaskin, men slike hjerter er veldig enkelt. Så bare sy i vei! :))

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails