fredag 3. desember 2010

Siste DT-bidrag til Musikkstua

Vi i Musikkstua har besluttet at bloggen slutter å eksistere etter jul. Det var dårlig respons og flere tilbakemeldinger om at musikk ikke er så lett å scrappe til, som gjorde at vi valgte å legge ned bloggen. Så her er mitt siste bidrag. Denne gang skulle vi inspireres av sangen "Let it snow". Hos meg ble det et easel-kort i blått og hvitt.


Begge tekstemplene er embosset i hvitt. Ellers har jeg brukt sølvfarget Stickles, hvite halvperler, og stanset ut snøstjerner. Den brune bølgepapp-stjerna har jeg også embosset litt. Anbefaler alle å bli med på våre siste utfordringer, vi har mange flotte premier denne gang. Takk for oss. :)


Jeg klarte det helt utrolige i dag, fallt på stuegolvet (!!) og slo ryggen min noe så inn i he****te. Har proppet innpå med smertestillende og klarte etter en times tid å reise meg og rette meg opp. Smertene er der ennå, men nå er jeg iallefall mer bevegelig enn jeg var rett etter det skjedde. Og jeg som hadde tenkt å bake og ordne i helga....*mumle* Jaja, jula kommer likevell, og det kan jo hende jeg orker littegranne.  :)

4 kommentarer:

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails