lørdag 25. desember 2010

Dagen derpå..

Julekvelden er vel overstått , ribba spist, og gavene åpnet. Fikk som vanlig masse fint. Diverse dvd'er, cd, blomsterpotte, parfyme, pyntepute med engel, lysestake, nydelig hjertesmykke av tantebarna mine, toalettmappe med navnet mitt på, boks til vaskepulver, badehåndkle, stor juleduk, konfekt, gavekort, penger+++ =D Av min kjære fikk jeg også en ordentlig kontorstol til hobbyrommet, så nå slipper jeg å sitte vondt på en pinnestol lenger. Hurra!!
Fikk også julegave av Hemmeligvenn på Hobbyboden. 3 nøster Akonagarn, oppskrift på Uglevotter, badekar-kuler (den som bare hadde hatt et badekar *sukk*), diverse knapper og blomsterdekor. Tusen takk, hemmelige venn. :)


Det lå lite kreative pakker under juletreet til meg i år, men av bror min og frua fikk jeg denne boka. I fjor fikk jeg den andre boka til Tine Solheim, så det passet meg igrunn bra, masse lekre oppskrifter å sikle på.


Av min skjønne venninne Gry fikk jeg litt scrappesaker. Og det er jo alltid stas å få. Fikk også penger, som det sannsynligvis blir handlet enda litt mer slike ting for. :) Tusen takk til alle, for flotte gaver.
Oooops, på dette bildet mangler det en pakke med brun blonde, den ble glemt i farta. 


1.juledag tilbringes i sofaen med film på tv, snop og selbustrikk. Koser meg. ♥

2 kommentarer:

 1. God jul i stua, Mona. Jeg må si du har fått mye fint til jul. Den boka skulle jeg gjerne likt å plukket ut masse strikke snadder i gitt :-))
  Her slapper vi av etter julaften og bare koser oss. På mandag går turen inn til Tønnsber og Quiltefryd. Nå må jeg ha litt sy-prat igjen.
  En riktig så god romjul til deg Mona.
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett
 2. Hehe, bare å plukke ut det, snupps, strikker for deg jeg vettu. ;) Ha en deilig romjul videre, og takk for besøket. :) Klem

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails