søndag 12. desember 2010

"Når en liten mus skal ut å gå....

....må hun ha sin røde kjole på.." *hihi* Jeg måtte bare strikke denne skjønne musa da jeg fant oppskriften hos Ingrid. Er hun ikke bare helt nydelig?? :) Gubben falt helt for henne, så hun skal nok få bo på hobbyrommet hans i jula.  :) 


Hun er strikket i diverse Siljagarn på pinne nr. 3 og måler 15 cm. Inni ben og armer er det piperensere. En bit piperenser i halen hennes også, gjør at hun står så fint av seg selv. Kjolen og lua er strikket i babyull og kan taes av og derfor blir hun nok en "helårsmus" med nye klær til flere anledninger. ;) Metalltråd til værhår og pålimte øyne. Hun var en fryd å strikke, mye mulig hun får en venn eller to etterhvert.


Jeg hadde store planer for dagen i dag, men det ble ikke helt som planlagt. Skulle bake juleloff og rydde hobbyrom, men ryddingen av hobbyrommet tok så lang tid at når jeg omsider ble ferdig sa ryggen at nå holder det. Men med et ryddig hobbyrom blir det nok litt papirmorro fremover. Og loffen får jeg bake i morgen. :)

11 kommentarer:

 1. Åhhh, for en deilig liten mus :-))Elsker alt slikt som er strikket. Denne var et godt eksemplar av muse sorten...
  Noen ganger planlegger man alt på forhånd også blir det ikke slik man hadde trodd. Jeg sa jeg skulle ut i sybua i to timer i går..*kremtkremt* kom utigjen etter 6 timer...Gjeeesp, det var godt det, å bare ha hele søndagen foran symaskina...
  Ha en kreativ uke, snuppa...
  Goklemz fra Sissel.

  SvarSlett
 2. Ja,det der var en skjønn liten mus ja.
  Den formerer seg nok snart tenker jeg.

  SvarSlett
 3. Såååå søt!! Skjønne godt mannen likte den!
  Klem

  SvarSlett
 4. hihi, takk skal du ha. :) klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg Mona;)
  Ja det var kjekt at du kom innom å la igjen en hilsen. Da får jeg anledning til å besøke din side og se hvordan du tolker og lager mitt desig ;) Julemusa ble alldeles skjønn - og forøvrig mye flott å se i bloggen din. Takk for titten;) Hlsen Ingrid

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails