søndag 5. desember 2010

Selbuvotter

Min tremening og gode venn Annis er en reser på Selbuvotter. :) Hun var med mamma og meg på Julemessen og inspirerte meg masse til å prøve meg på slike votter. Har prøvd en gang tidligere, men da fikk jeg ikke til tommelkilen, og slang fra meg hele greia. Men nå gikk det lekende lett , og gosj, så morro. Er alt i gang med ennå et par, i brunt og beige. :)


Disse er strikket etter denne oppskriften. Har brukt Sportsgarn og pinner nr. 3. Skulle egentlig være damestørrelse, men er litt trange, så paret jeg har begynnt på nå strikkes på større pinner. Har jo boken om Selbuvotten stående i hylle på hobbyrommet, den må nok plukkes frem nå, for dette var så gøy!! :)
 ♥
Jeg hadde store planer om å dekorere adventslys, men etter fallet her om dagen setter smertene i ryggen en stopper for det. Men det kommer en jul neste år også, gjør det ikke? :) Derfor ble det enkel pynt med slike metall-tall jeg fant på Floriss i går. Fat, perlebånd og små julekuler hadde jeg fra før. Nå har vi tent lysene, og lys 1 skal få brenne en stund lenger, fordi forrige søndag hadde jeg ikke rukket å kjøpe lys.


Ha en fin 2.søndag i advent.  

PS: Mye nytt i nettbutikken min, oppdaterer den stadig, så stikk gjerne innom den. :) Ta også en titt i mamma's nettbutikk. 

4 kommentarer:

  1. flink du er kjære. lager det meste du :) smask

    SvarSlett
  2. Kjempeflotte vottar! Selbuvottar går aldri av moten. Ha ein fin 2. søndag i adventskveld. :)

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails