fredag 15. juni 2012

Mere blondestrikk

Jeg har blitt hekta på blondestrikk. (Kunststrikk.) Her er det en liten duk som har blitt til av restene etter den store duken. Denne er også strikket på pinner nr 2,5 med Viking 12/4 heklegarn. Og den måler ca 31 cm i diameter.


Og vet du hva? Nettopp du kan vinne den. For den vil bli en del av give awayen som kommer i bloggen i helga. Ja for nå har jeg, i skrivende stund 101 "likere" på Facebook og det skal feires. :)


Nå som jeg har fått dillen på kunststrikk har jeg leita litt etter 12/4 heklegarn. På ull.no fant jeg et garn som heter Sharm. Nydelige farger, har veldig lyst på noe gammelrosa. Prisen er også upåklagelig, 67kr for 200g. Meeen, da jeg skulle betale var portoen nesten 200kr! Så, jeg droppet det. Makan til stiv pris. Noen av dere som vet om steder jeg kan kjøpe 12/4 heklegarn i vakre farger uten å betale skjorta for det så blir jeg glad.

8 kommentarer:

 1. Hei Mona,
  Så flott duk du har strikket. Skulle gjerne lært meg kunststrikk jeg også, men til nå har jeg ikke tatt sjansen på å prøve. Mønstrene ser så innvikla ut...!!! Har noe hvitt heklegarn i 12/4 så kanskje jeg skulle prøve? Hvilken pinnestørrelse bruker du da?

  Det var da veldig til stiv fraktpris på ull.no, da... Må jo kjøpe mange kilo for at det skal lønne seg eventuelt.. :)

  Ang. rosa heklegarn på nett, så kan du jo høre med Ulla Garn og Broderi i Drammen. De har helt sikkert rosa heklegarn i 12/4 og de skriver på hjemmesiden sin at de kan sende mot faktura hvis du bor langt unna. Tlf. 32890058 (www.ullagarn.no)

  Ønsker deg en fin strikkehelg!

  Klem, Hilde :)

  SvarSlett
 2. Hei Hilde.
  Tusen takk for tips ang garn, jeg skal jammen høre med dem. :)
  Kan du strikke, så kan du kunststrikke også, forkortelsene er akkurat de samme. Synes jaggu du skal prøve. :) Jeg bruker pinner 2,5 på 12/4 heklegarn.
  Ha en fin helg. :)

  SvarSlett
 3. Så fin og detaljerik duk du har laget :) Liker sånne duker selv, men klarer ikke å lage sånn! God helg til deg :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk. :) God helg!

  SvarSlett
 5. Kunststrikk er sååå nydelig!

  200g bulkete konvolutt på posten koster kr. 57,-. Dette gjelder opp til 350g.

  SvarSlett
 6. Takk. :) Tenkte bestille meg et par tre hespler jeg da, når det var 67kr for 200gram. Da blir det 189kr i porto. Og det synes jeg er heftig pris. :O :))

  SvarSlett
 7. Så nydelige strikkerier du lager :-)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails