onsdag 13. juni 2012

Kort til mamma'n min.

Mamma ligger på sykehuset med betennelse i benet, så da ville jeg lage et kort til henne og ta med når jeg skal på besøk. Kortet måler som vanlig 15x15cm. Mamma er nesten like glad i vintage-stilen som meg, så da var det enkelt å velge tema på kortet.


Motivet har jeg printet fra nettet. Pyntet med blomster, fjær, perlestreng, halvperler, blonde og bånd.  Langs kanten på kortet og motivet har jeg hatt litt brun stickles glitterlim.


Innsiden er enkel. Teksten har jeg skrevet i Word og printet ut, pyntet med noen få halvperler. Resten får være som det er, slik at det fine arket kommer til syne. Alle kanter er forøvrig svertet med Vintage Photo Distress Ink.


 Et av mine personlige stempel, en liten blomst og noen halvperler på baksiden.


Jeg mangler TO likere på Facebook for å bikke hundre og sette igang en Give Away, så dere vet hva dere må gjøre dersom dere ikke allerede har gjort det. *hihi*

12 kommentarer:

 1. Dette var bare helt nydelig !!!

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 2. Nydelig kort du har laget :)

  SvarSlett
 3. Kjempe flott kort,Mona!Alt er helt perfekt gjennomført:)
  Har du tips til bra sider man kan finne gratis Vintage-bilder på nettet?
  Mvh
  Jeanette

  SvarSlett
 4. Hei Jeanette. :) Takk for hyggelige ord. :) Mitt beste tips til deg for å finne vintagebilder er å bruke google. Skriv feks: vintage angels eller vintage women så dukker det opp masse fint. :))

  Her inne kan du også finne fine bilder:

  http://magicmoonlightfreeimages.blogspot.no/

  SvarSlett
 5. Tusen takk for svar,Mona.Da vet jeg hvor jeg skal søke når det trengs:)
  Mvh
  Jeanette

  SvarSlett
 6. Så nydelig dette kortet er, Mona :-) Vakre farger og flott sammensatt, og ekstra fint med glitterkant rundt bildet. Nydelig pyntet og olekre papirer, regner med din mor satt pris på dette :-)

  T.

  SvarSlett
 7. Tusen takk, hun ble veldig glad ja. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails