tirsdag 5. juni 2012

Jeg er så heldig.

 For jeg har en skjønn venninne som heter Kristine (StrikkePia i ulike forum.) Og i går kom SW på besøk igjen og han var innom postet og hentet en diger pakke fra henne på posten. *lykke* Innholdet gjorde meg stum av takknemlighet og glede. For seeee alt det deilige garnet jeg fikk! Skjønne enkeltnøster med Arwetta♥, et hespel NZ lammeuld, Lima og Shetland soft som begge er garntyper jeg ikke har prøvd.


Ikke nok med det, jeg fikk også 7 ferdig oppnøstede hespler med 2-tråds Merinoull fra Nøstebarn. Dette er også et garn jeg ikke har prøvd før, men Nøstebarn-boken har jeg, så skal finne et deilig prosjekt eller to derfra etterhvert ja.


Oppi esken lå det også 7 strikkehefter jeg skulle få arve, tråd til forsterking av sokker og noen søte treknapper og et strykemerke. Jeg er sååå glad.


Dette ble et regelrett skryteinnlegg, med masse fristelser som bare er mine. =D Igjen må jeg få si tusen, tusen takk, Kristine. Du er skjønn! ♥♥ 
Nå skal jeg finne senga, må sove litt til. Jeg har vært oppe siden 04.00 i natt og sett på Venuspassasjen. Det var en litt kald, men veldig spesiell opplevelse, ettersom det er 105 år til neste gang.
Tusen takk for alle kommentarer dere legger igjen hos meg, det gjør meg veldig glad.

6 kommentarer:

 1. Slik er det med snille jenter vet du! Men jammen har du mye her til utallige prosjekter fremover!

  SvarSlett
 2. Så mye fint snadder du har fått. Kos deg masse med det!

  SvarSlett
 3. Ja, her er det maaaange timer med kos. :D

  SvarSlett
 4. Oi, så herlig gave! Den er helt sikkert helt velfortjent! Håper du viser fram hva du får laget av alt det flotte garnet :)

  SvarSlett
 5. Klart jeg skal vise det frem, vær sikker. ;))

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails