mandag 5. mars 2012

Det er så fint....

...med tilgodelapper. For da kan man få med seg noe snadder hjem uten at det koster noe. Og det liker jeg. =D På Kremmerhuset brukte jeg resten av en tilgodelapp fra et smykkestativ jeg byttet til jul, og denne flotte trekassen bare MÅTTE bli min. Den skal få huse alle mine lekre interiørblader. Den lille brune boksen skal jeg ha til hårstrikk og slikt og "Dream" skal selvsagt på soverommet. 


Jeg er såå svak for metallskilt, jeg SAMLER faktisk, får aldri nok. Og disse to klarte jeg ikke å gå forbi. Så de måtte bli med hjem.


I morgen skal jeg ut på tur. Ikke mindre enn 9 timer på tog. Og om noen dager er det de samme 9 timene hjem igjen. *skrekk* Det blir tøft for et nervevrak for meg, (for ikke snakke om kjedelig, selv om jeg har både strikketøy og bok), jeg har allerede masse reisefeber og vet at det blir lite søvn i natt. Sånn er jeg. Men koffereten er pakket og nøye utvalgte strikketøy er funnet frem og jeg drar avsted med så mye friskt mot som jeg klarer å finne. :)

7 kommentarer:

 1. så mye fint;) hvor fikk du tak i den nydelige trekassen?? er på utkikk etter en slik selv;) sånne metallskilt har jeg mange av rundtom i huset;) god tur

  SvarSlett
 2. Den famt jeg på Kremmerhuset. :)) Takk for at du tittet innom. :)

  SvarSlett
 3. Den trekassen var helt mmmmmm.. Koselige skilt!
  Du får ha en riktig god tur! Går nok bra skal du se!
  klem fra odin

  SvarSlett
 4. Ååå det var lekkre ting du hadde fått med deg hjem.
  Må visst kikke litt nærmere på den kassen i butikken.
  God tur til deg !

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 5. Tusen takk, søte dere. :)

  SvarSlett
 6. Flotte skilt og kasse!
  Imponerende håndarbeid under her!!!
  Go klem, Tove

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails