tirsdag 8. mars 2011

Se min kjole...

....den er endelig ferdig! Det var jaggu på tide, er snart et år siden jeg begynnte. *skjemmes* Det siste ermet var langdrygt og kjedelig når jeg i mellomtiden har fallt for så mange andre fristelser. Men søndag tok jeg meg selv i nakken, strikket ferdig ermet, og når det var ferdig da var resten bare morro igjen. :)


Jeg burde vel kanskje ha presset den litt før bildet ble tatt, men jeg har ikke tid. Her er man jo så fornøyd med å få etterlengtet UFO av pinnene, så det var rett opp på hengeren og frem med kameraet. :)


Den er virkelig varm og deilig å ha på, jeg er glad jeg ble ferdig med den nå slik at jeg får brukt den litt før varmen kommer. Den er strikket på pinne nr 6 i Fritidsgarn, størrelse xl. Oppskriften er fra Sandnes, heftet heter Fritidsgarn, Tema 17. 

7 kommentarer:

 1. Litt av et arbeid du har gjort der ja. blir nok en god og varm kjole å ha på seg :)

  SvarSlett
 2. WOW, for en flott kjole du har strikket. Utrolig flink du har vært. Det ser ut som en god og lun kjole. Noe man trenger når man bor i et land for spesiellt interesserte...hehe....
  Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 3. Åh, det er jo så godt å bli ferdig med sånne prosjekt man har hatt liggende lenge! Kjolen ble kjempefin!:D Og den ser god og varm ut ja:)

  SvarSlett
 4. Grattis!! Jeg har akkurat samme fargene på min, strikket for ett par år siden... Den er VARM og god, og ikke akkurat noen selskapskjole :D

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselige kommentarer. :)

  SvarSlett
 6. Den er bare rigtig flot din kjole - og lige præcis den model jeg har ledt efter sååååå længe - jeg må på jagt efter opskriften - kan se at Sandnes ikke sender deres hæfter udenfor Norge - æv æv :-) Tak for kigget :-)

  SvarSlett
 7. Takk for besøket Mie. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails