torsdag 31. mars 2011

Favnen full..

I dag kom det pakke til meg heeeelt fra England. =D Masse nye blomster, blonder og halvperler fra WOC. (Nå skal det sies at siden sist jeg blogget en pakke herfra har det vel dukket opp et og annet i postkassa derfra likevell, jeg elsker den butikken! Men...... man kan ikke blogge alt man kjøper heller da. *hihi*)


Nytt stæsj gir ny inspirasjon, så et påskekort kom til verden. Kortet måler 12x18cm. Har brukt blomster fra WoC, bazzillkartong og mønsterark fra Maja Design. De lilla perlene blandt blomstene er "halshugde" knappenåler jeg har limt fast. Ellers har jeg brukt Stickles for glittring på både blomster og langs kantene, lysegule halvperler, litt miniponpon-bånd og et silkebånd. Alle kanter er svertet med Distress Ink.


Søte Tilda er fargelagt med Promakerne mine. Har nok endel igjen å lære før jeg er skikkelig "proff", men synes jeg får det til sånn tålig bra, må jo nesten det da ettersom jeg har blitt bedt om å holde kurs i nettopp dette. *skryte* ;)
På stempeltrykket har Tilda kjolefavnen full av påskeegg, men det ble litt kræsj da jeg fargela dem, så istedenfor å kaste stempeltrykket limte jeg fast små blomster på fadesen, så nå har hun heller kjolefavnen full av det. Hun har også fått et perlekjede av lysegule halvperler og glitter på skjørtblonden sin.


Deltar med dette kortet hos Anonyme Scrappere #19: Påske
I dag har det snødd digre filler her hele dagen. Og jaggu snør det ikke ennå, klokka laaangt over leggetid. Uff! Jeg som var så glad i den deilige sola og den bare bakken. Nå er alt dekt av flere centimeter med snø. Igjen! Jeg er så lei av vinter. Men får trøste meg med at det ikke er mange ukene før våren er her for godt.

Besøk Butikken min, og bli med på Give Away! :)

12 kommentarer:

 1. Hærlig påske-kort! -og du er kjempeflink på fargelegging:) Nydelig blomster-ranke i hjørnet:)
  Go klem, T

  SvarSlett
 2. ååå, så mye fint!
  Og for et fantastisk lekkert påske-kort:D
  Så mange detaljer:)

  SvarSlett
 3. Dette er et kort som garantert ikke havner i bunken "lest og ferdig med det" :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige ord. :)

  SvarSlett
 5. Hærlig kort! Kjempe lekkert med blomstene i kjolen. God idee!
  Takk for at du deltar inne hos AS!
  Ha ei toppers helg! Marit

  SvarSlett
 6. Dette vart eit nydeleg kort!
  Flott at du vil vere med på give-away hos meg:)

  SvarSlett
 7. så herlig og moro med en slik pakke.. fine kort du har laget i det siste. har vært veldig sløv på kommentare i det siste. men her er jeg i allefall

  SvarSlett
 8. Koselig det, Guro. :) Du har vært savnet. ;)

  SvarSlett
 9. Så flott!
  Supersøtt trykk og fint farget!
  Smykket var en kjempesøt detalj.
  Takk for at du deltar hos AS.
  Klem

  SvarSlett
 10. For et flott kort med herlige farger og veldig fin pynt. Liker godt at du har satt detaljer på stemplet, nydelig med ekte blomster i favnen.
  Takk for at du deltar hos AS.
  Klem, Anne.

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails