fredag 25. mars 2011

Påskekort.

To påskekort har blitt til. :) Det første i dust brunt og grønt. Jeg har brukt brun og beige Bazzill, mønsterpapir, bølgepapp og en gammel bokside. Tekststempelet er et trykk jeg har fått av mamma. Litt "overkill" med halvperler ser jeg, gikk litt bananas i perleboksen, men det ble en stilig "ramme" rundt kortet, gjorde det ikke? :)


Alle blomstene og kantene på samtilge papirer er selvsagt svertet med Distress Ink Vintage Photo. Motivet har jeg fra et klippeark. Har også pyntet med Stickles glitterlim farge Cinnamon.


Her er min gode "hjelper" Albert på plass og inspiserer det ferdige kortet, og han er fornøyd og forsikrer meg om at det kan blogges. :)


Dette kortet går i rosa. Har tatt et dypdykk i den evigvarende restekassa og brukt papirer derfra. Punchet ut litt små blomster og limte på halvperler. Alt her er også svertet med Distressen.


En knyttet sløyfe, pyntenåler og en charm ble dekoren. Har også hatt Stickles glitterlim farge Platinum langs kantene. Det må glittre, jeg liker det sånn. =D


Kortene havner i Butikken min. Trykk her for å komme rett inn i den. 

11 kommentarer:

 1. Nydelige påskekort du har laget:))

  SvarSlett
 2. Kjempe fine kort. Likte det rosa veldig godt:):)
  God helg!:)

  SvarSlett
 3. Så herlige påskekort ,du har laget.

  SvarSlett
 4. To nydelige påskekort!! Ble utrolig fint med perlene som ramme:-)
  Ha en fin helg! Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Kjempenydelige påskekort begge to, men jeg falt totalt for det øverste, det var skikkelig lekkert ! :) Gjorde seg godt med perlene, synes jeg :)

  Klem :o)

  SvarSlett
 6. Nydelige kort:)
  legger mæ til som følger og kommer tilbake ved en annen anledning :)
  ha en fortsatt fin kveld og en fin og kreativ uke :)
  *lille*

  SvarSlett
 7. Fantastisk påskekort.. Jeg har brukt bildet ditt som inspirasjon til en utfordring inne på scrapping.no her: http://scrapping.no/forum/viewtopic.php?t=298361 Og har linket tilbake til bloggen din :-)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails