onsdag 30. mars 2011

Bryllupsinvitasjoner

Jeg har ferdigstillt 25 stk. bryllupsinvitasjoner som jeg har fått bestilling på. Bruden (tror nemlig ikke brudgommen hadde like mye å si *hihi*) ville ha invitasjoner i sort/hvitt men jeg fikk tillatelse til å bruke sølv og pittelitt rødt. :)


Teksten er printet ut fra pc og tillpasset med gjestenes navn. Ellers har jeg brukt hvit bazzillkartong, mønsterpapir fra Maja Design, en søt hjertecharm og små roser. Halvperler i to av hjørnene og langs kanten på mønsterpapiret har jeg brukt Stickles farge Silver.


 Alle invitasjonene er like, med ulike navn selvsagt. Inni har jeg printet og limt den teksten brudeparet ønsket skulle stå, og på baksiden står mitt navn og min bloggadresse. :) De er fornøyde.


Gårsdagens MR-undersøkelse er noe av det mest klaustrofobiske jeg har prøvd å være med på. Det gikk rett og slett ikke, jeg fikk helt noia. Heldigvisk fikk de tatt røngten av ryggen med CT- scan i steden, og det gikk heldigvis veldig mye bedre. Så nå er det bare å vente på resultatet. Har også vært plaget med tidvise kramper i ryggen i de siste dagene, så jeg håper på litt hjelp snart. Buhu. Ikke godt. 
Anyways, ikke glem å bli med på Give Away'en min dersom du ikke allerede er med. Fortsatt god tid. :)
 

7 kommentarer:

 1. Kjempefine !
  Gleder meg til å se bordkortene :)

  Helene EH/ Josefine (HB)

  SvarSlett
 2. Kjempe fine invitasjoner, tenker de blir både glade, fornøyde og riktig så stolte når de får disse. Nå krysser vi fingrene for at ondtene blir avslørt slik at riktig behandling kan bli kvitt dem for godt! Lykke til!!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. Så flotte invitasjoner,du har laget.

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle sammen. :)

  SvarSlett
 5. Kjempefine invitasjoner!
  Håper de finner ut av hva som feiler ryggen din...god bedring!
  KLem Laila.

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails