lørdag 1. mai 2010

Kortermet Bolero

Boleroen er ferdig. Den har fatisk vært ferdig noen dager, har bare ikke fått rotet meg til å presse den. Men nå er det gjort. Den er strikket på pinne nr. 3, i  Sandnes Mini Duett. Størrelse 4 år.

 

Øverst har jeg strikket en pelskant, og selvfølgelig har også denne fått hjemmelaget knapp. Synes denne søte roseknappen gjorde seg så fint mot den naturfargede boleroen.


Beviset på at boleroen faktisk HAR vært ferdig noen dager er dette nye prosjektet jeg er godt i gang med. Gleder meg til jeg blir ferdig, tror vet den blir veldig veldig søt. :)

 

10 kommentarer:

 1. Kjempeflott bolero ;o) Og det du har på pinnene ser veldig flott ut ;o) Gleder meg til å se det ferdig.

  SvarSlett
 2. Takk for flotte ord, og besøk. Blir nok ikke mange dagene til, før det pågående prosjektet er ferdig, så velkommen tilbake da. :)

  SvarSlett
 3. Den boleroen var virkelig ei prinsesse verdig, og det blir nok little sister kjolen og (eller er det big sister kanskje?)

  SvarSlett
 4. Nei, stemmer det er little sister. Men finnes det big sister også??? Den bør jeg finne, kanskje noe å strikke til niesen min. Takk for tips og besøk. :)

  SvarSlett
 5. så utrolig flott. skulle ønske jeg hadde flere jenter å strikke til jeg .-)

  SvarSlett
 6. Åhhh, den var kjempefin. Og for en lekker farge. Elsker det rene og klare jeg da, så denne var virkelig etter min smak. Nå er snuppa mi 16 år, men jeg kan godt huske den tiden jeg dressa henne opp med strikka søte jakker som mamsen bare MÅTTE ha til ho. Nå får jeg ikke en gang komme inn på rommet hennes...hehe....
  Ha en finfin søndag, Mona.
  Goklemz fra Sissel

  SvarSlett
 7. Hehe, de vokser til vettu. ;) Takk for besøket, hønemor. :) Klem til deg.

  SvarSlett
 8. Wow -Knall fin bolero! -Tror den har ligget en stund -når jeg ser hvor langt du har kommet på neste prosjekt.. (-misunnelsen lenge leve:))
  Klem T

  SvarSlett
 9. Takker og bukker, den har bare ligget et par dager daaa. :D

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails