tirsdag 4. mai 2010

30% rabatt er ikke mulig å motstå.

Var innom "langeren" i dag, etter rykter på diverse forum om 30% rabatt på diverse garn fra Drops. Dette stemte selvsagt, og matt og ubesluttsom vandret jeg blandt hylle på hylle med vindunderlige, myke nøster. Fant ut at min samling med Alpakkagarn er faretruende liten, så valget fallt på 11 nøster av dette (i første omgang, salget varer HELE mai *hihi* ) 3 Fabel fikk bli med hjem også, bare fordi jeg likte fargen så godt. Det er såååå flott (og farlig) å bo 500meter fra "langeren" sin.


Disse heftene har jeg ønsket meg en stund, ettersom jeg samler på babyhefter, og i dag kjøpte jeg dem. Masse lekkert, klarer neppe motstå fristelsene altfor lenge. 


Fant også ut at det er strikkekafè der på torsdager, og lurer på om jeg skal manne meg opp til å gå dit en gang, det er sikkert ikke så skummelt som jeg tror.

8 kommentarer:

 1. Lister meg stille ut igjen og later som om eg ikkje såg alt det flotte garnet du har kjøpt på salg.... :) Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 2. Heia. Nydelige farger på garnet ditt.
  Drømmer om en tur ned til pusheren din.
  En gang.. ha en flott vinterdag i mai videre.

  SvarSlett
 3. Jeg må holde meg unna salget, jeg må holde meg unna salget! Men klarer jeg det? :)

  Lykke til med å manne deg opp til strikkekafe! Sånt er skummelt første gangen, og etterpå er man ofte så glad at man turde allikevel. Det er jo så mange hyggelige strikkere der ute!

  SvarSlett
 4. lykke til på srikke kafe i morgen :-)
  så misunnelig på garnet. skulle ønske jeg var i nærheten av deg....

  SvarSlett
 5. Tusen takk for besøk damer. Er bare å handle for dere også, enhver strikker med respekt for seg selv handlergarn på salg. ;) Og salget gjelder over hele landet. :D Enjoy.

  SvarSlett
 6. Ha ha! Jeg har også gått på en smell på dette salget! Så mye fint og til en så god pris :-) Flott fangst du har fått :-)

  SvarSlett
 7. Neppe siste smellen jeg går på, trolig umulig det, når salget varer en hel måned til ende. ;)

  SvarSlett
 8. hvilken butikk kjede da???

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails