lørdag 29. mai 2010

Hos mamma en tur.

Den siste uken har jeg vært i Vestfold hos mamma, og der er blogging nedprioritert (og umulig), men håndarbeid og shopping, det er det masser av tid til. Jeg har kost meg med verdens beste tantebarn og bare hatt det fint. :) Da jeg kom til mamma hadde hun en pakke til meg, med et fint kort hun har laget og diverse småtteri til papirhobbyen min. Kjempekoselig. :)


Jeg er av dem som liker å bruke penger. *hihi* Så jeg fikk kjøpt mengder med Fritidsgarn og satte i gang med denne kjolen hos mamma. 


Obligatorisk tur innom Kreativ Hobby også så klart, der diverse snadder ble med hjem. :) Her har jeg til og med begynnt på et kort, klarte ikke vente til bildet ble tatt engang. :)

 

Jeg driver med to ulike strikkeprosjekter for tiden, og har ett og annet ferdig i papir jeg skal vise frem etterhvert. :) Flere ting som ventet på meg i posten kommer også i bloggen om ikke lenge.

Jeg ble kjempeglad da jeg så hvor mange som har deltatt på Blog Candyen min. Det er morro. Fortsatt er det tid til å bli med også. :) :)
Nå skal jeg pakke ut av kofferten og slappe av resten av kvelden. Plutselig tilbake med både det ene og det andre. =D

2 kommentarer:

  1. Så mye fint du har kjøpt. Den tunikaen er fin.

    SvarSlett
  2. Ja, jeg er spent på hvordan den blir ferdig. :)

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails