torsdag 22. oktober 2009

Genseren er ferdig.

Se her ja, nå er genseren til Kjære's tante ferdig. Det har tatt litt lenger tid enn det pleier, fordi jeg ikke har klart å la være drive på med andre ting innimellom. :D Men nå er den altså ferdig, og sendes med svigermor i morgen. Desverre ingen bilder av eieren iført genseren, nettopp fordi hun ikke er helt i nærheten, men kanskje dukker det opp siden. :)

Den er strikket på p. 5 og 5,5 i Fritidsgarn og Viennagarn. Synes den ble kjempefin, og tror jeg skal lage en til meg selv også..etter jul.. Men på den annen side, jeg hadde problemer med monteringen, mønsteret på ermene stemte ikke overens med mønsteret på bolen, så jeg dro med meg mamma til den lokale garnsjappa (i Larvik) for litt kjapp monteringshjelp, og der fikk jeg følgende spørsmål: Er det Drops-oppskrift? Og ja, det er det jo. Videre ble jeg fortalt at hun hadde hatt mange besøk av folk med ulike arbeider fra Drops, hvor ting ikke stemte overens i oppskriften, så da frister det ikke å finne noe nytt derfra en annen gang.. Men..vil altså lage en til meg selv også..bare kutte ut mønsteret helt øverst. Vi får se..etter jul. :D


Genseren ble iallefall flott, og jeg håper eieren vil mene det samme!! :D

Når du først er her inne en liten tur, hva gjør du på en kald torsdagskveld som dette? Selv strikker jeg på nissevinflaskeposer, venter på at rørleggeren skal komme å gjøre seg ferdig på badet, og forbreder meg til den store julevasken jeg har planer om å begynne på i helgen. :)

7 kommentarer:

 1. Hei og god kveld i stova ! Den genseren var veldig flott. Sikker på at mottakeren blir like begeistra !

  Kva eg gjer på denne torsdagskvelden? Har nettopp ligget på sofaen med verdens herligaste hund sovande på magen min! Skal no planlegge kva eg skal ha med meg av ull og garn og ting og tang til helgaturen !
  Ha en fin kveld vidare og ei god helg (med eller uten vasking :))

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelige besøk! Velkommen igjen. :)

  SvarSlett
 3. Flott genser! Heldige tante som får et så fint plagg! :)

  SvarSlett
 4. Genseren ble kjempefin :)

  God helg til deg!

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails