mandag 28. mai 2012

Livstegn.

Det er dårlig med blogging herfra og det plager meg litt. Men det blir ikke gjort så mye håndarbeid at noe blir ferdig om dagen, så her får dere heller et bilde av pågående prosjekter. *hihi* 
Egentlig har jeg en babyjakke ferdig men den får dere ikke se før buksen som matcher blir ferdig. (prosjektet øverst til venstre på bildet.) Her er også et Maia-sjal i Kauni og et par Selbuvanter. Så får vi se da, når tingene blir ferdige. Jeg har nettopp begynt på et sokker fra Drops i Alpakka nemlig.. =D


Jeg savner fortsatt veldig et hobbyrom som jeg kan sitte å lage kort  og lignende i. Det er vel pga at jeg ikke lenger gjør den type hobby at blogginga ikke er like hyppig. Trist. 

Shila er verdens mest kosete katt, og liker å slappe av/sove i fanget. Her er hun foreviget i en sådan stund. 

 

Nå skal jeg hive meg over Alpakkasokkene igjen. Er litt i tvil på om de skal rekkes opp eller ikke, stusset litt ved oppskriften, det var noe som virket litt rart. Men jeg prøver en stund til før jeg tar en beslutning. Bare en liten oppdatering fra en blogg som er altfor stille om dagen.

3 kommentarer:

 1. Det ser ut for at du iallefall har fine prosjekter på gang,og de blir da ferdige skal du se.Kjedelig å bare ha en ting på pinnene.

  SvarSlett
 2. Så mye flott du har på gang! Og for en søt og god pusekatt. Det viser seg at jeg har mye større kosebehov enn katten vår - men av og til må jeg tvinge den til litt kos ;-)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk jenter. :) Koselig at dere kom på besøk.

   Slett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails