søndag 6. mai 2012

From Trondheim with love...

Som nevnt i forrige innlegg er jeg og Shila på besøk i Trondheim. Og her koser vi oss. :) Jeg har blitt veldig glad i byen og litt kjent også, iallefall i sentrum. Bildet under er tatt fra Tyholttårnet, vakker utsikt over byen og veldig god mat på Egon. 


Litt shopping har det selvsagt blitt, jeg fant to av byens garnlangere og rasket med meg et hefte fra Sandnes jeg har ønsket meg en stund, og et nydelig babyhefte fra Dale, jeg forelsket meg nemlig i en jakke og en lue fra det som var strikket og utstilt i vinduet, så jeg bare måtte. Gleder meg til å strikke det etterhvert.


Garn ble det også, Drops Merino Extra Fine er et garn jeg aldri har prøvd før, men benyttet meg av Dropssalget som er nå i mai. Den butikken hadde dårlig utvalg av farger og Dropsgarn så det ble med disse fire nøstene og tre nøster Dale Babyull. (Jeg vet jeg har sagt at jeg har kjøpestopp i år, men har røket på en smell ja, og det er sikkert ikke den siste heller. Pytt pytt. *hihi* )


Lappehaugen min har også vokst mens jeg har kost meg i Trondheim. En lapp her og en lapp der har til nå blitt 65 stk, Jeg mangler 12 så er jeg i boks med lappene. Da gjenstår litt kjedelig sammenhekling og enda kjedeligere trådfesting. ;)


Veldig lite shopping til hjemmet har det blitt, men denne søte kurven til te MÅTTE bare bli med hjem, og det måtte også disse deilige duftysene fra Åhlens. Jeg eeeeelsker duftlys med jordbærduft. :)


Det var en liten oppdatering herfra. I dag har vi vært ute i parken med Shila i bånd og resten av søndagen tilbringes nok i godstolen her, med heklekrok for min del, noen flere lapper må bli til. ;)

6 kommentarer:

 1. Uff, ikke snakk om å gå på en smell... Jeg skal ALDRI snakke høyt om shoppestopp noen sinne igjen jeg... Jeg har kastet meg over hvert salg jeg har kommet over, og det dumme er, at jeg visst det er salg så ofte så hadde jeg jo ikke trengt å hamstre så mye... Nå har jeg lært!

  SvarSlett
 2. Hihi. :p Litt stas med et vellfylt garnlager i heimen er det jo da. Vi får unnskylde oss med det. :D

  SvarSlett
 3. Trondheim er bare vakkert...
  Det med shoppestopp av noe som helst er vel nesten ikke mulig i våre dagen, med alle fristelsene overalt :O)
  Men om du titter inn på bloggen til "ida og muskatt"...hun klarte det! Når det gjaldt alt mulig... Nesten ikke til og tro :O)

  SvarSlett
 4. Det er utrolig. Jeg hadde aldri fått det til, for jeg er altfor glad i å bruke penger. :D tusen takk fir besøk. :)

  SvarSlett
 5. Byen vår er en perle! Lurt å ta en tur opp i Tyholttårnet, hjelper på oversikten. Syns den elva var så forvirrende i begynnelsen, hvordan finne retningen? Og når to av de mest sentrale gatene "Nordre" (gå gate) og "Søndre" ligger i motsatt retning av navna sine så blir en litt på en snurr. En blir jo litt på en snurr oppi Egon resturangen også da -ettersom resturangen oppi tårnet roterer helt rundt på en time. Håper denne turen ga mersmak -si ifra når dere er her igjen!

  SvarSlett
 6. Hei Lydia. :) jeg har blitt veldig glad i Tr.heim. Sw er derfra, men flytter til Moss i sommer. Skal absolutt si i fra dersom jeg er der igjen. Da må vi treffes og mimre om gamledager. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails