onsdag 25. april 2012

Hekledilla-lappedilla

Jeg har lenge hatt noen nøster Delight liggende til et planlagt lappeteppe. Og i går tok jeg frem et nøste for å prøvehekle en lapp, bare for morro skyld. Den lappen ble til 17. Det var skrekkelig morro med disse lappene. Også så fort det gikk da. :)


Jeg har et annet lappeteppe på nålen også, som dere sikkert har lest om tidligere, det har jeg hatt en laaaang stund, men foreløpig får det bare ligge der i kurven sin og godgjøre seg. Har et håp om å få det ferdig i løpet av sommeren. Vi får se da.. 


Tidligere i vinter begynte jeg på et bølgeteppe i Alpakka, men dette prosjektet er skrinlagt og tatt av planen. Jeg ble ikke fornøyd med strukturen, det ble altfor "hullete" og luftig, også var det noe med disse uendelig lange rekkene med staver.. Nei, holder meg til lapper jeg.


Nå er kofferten pakket med klær, og en del deilige nøster Deiligth og noe babyull, også bærer det avsted, Shila og meg, med fly (skrekk og gruuu) til Trondheim halvannen uke. 
Blogges. :) ♥

6 kommentarer:

 1. StrikkePia - Kristine26. april 2012 kl. 03:18

  Du er jo en reser med kroken du!!! :-) <3

  SvarSlett
 2. Delight ser så fint ut, så de hadde det på salg på drops;) er så fint med fargene på det garnet;) så mye fint du driver ! "game over" var morsomt selv om jeg synes det så luftig og flott ut;)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte hekleprosjekter! Hærlige farger du har på det lappeteppe!
  klem fra odin

  SvarSlett
 4. Jeg har invitert deg til Blogawards. Du kan inn på bloggen min å se hvordan det funker. Klem og god helg fra meg.

  SvarSlett
 5. Spennende. Skal ta en titt. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails