søndag 29. januar 2012

Stua mi

På oppfordring fra bestesnuppa mi, og fordi jeg ikke har noe kreativt å blogge om, skal dere i dag få se stua mi. :) Denne vakre brune sjenken har jeg arvet etter min kjære bestemor. Jeg leker litt med tanken på å male den hvit, men det blir foreløpig bare med tanken fordi den er stor og lakkert og krever mye jobb å skulle male, men mest fordi jeg ikke vet om jeg ville komme til å angre.


Jeg bor i en 60kvm leilighet med masse skråtak. Og jeg har det ganske så koselig her om jeg får si det selv. *hihi* Når loppemarkedsesongen starter skal jeg på jakt etter nytt salongbord. Det jeg har nå er et glassbord, og jeg liker det ikke. Må alltid ha en duk på det for å skjule det, så jeg håper jeg kan finne et i tre som jeg kan male hvitt.


Jeg hater sofaen min, den er stygg. Slitt i skinnet og i svart (!!!) skinn. Men ettersom en ny sofa er langt frem i tid pga økonomien har jeg valgt å fylle den som best jeg kan med vakre puter og saueskinn. Jeg velger å tro at det hjelper litt.


Jeg er veldig glad i lysfatet mitt. Det er så koselig å tenne lys.


Sånn, det var stua mi. :) Takk for besøket. Og velkommen til nye følgere.♥ 
Og mjoda, jeg driver med litt hekling om dagen. Blandt annet en lekker løper til den brune sjenken dere ser lenger opp. Det tar litt tid, men den kommer snart i bloggen.

22 kommentarer:

 1. Aw, så koselig du har det! <3 Elsker lysfatet dit, veldig veldig veldig lekkert!!

  Shila var godt kamuflert i stolen der gitt, jeg så bildet flere ganger før jeg så henne. Hihi :D

  Klem fra bestetuppa <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk, begge to. :) ♥

  SvarSlett
 3. Så koselig å hilse innom deg på en søndags ettermiddag :-) Koselig stue du har ...

  SvarSlett
 4. Du har helt rett, stua di er kjempekoselig Mona! Du er flink til å få det varmt og trivelig rundt deg. Gleder meg til loppemarkedene starter igjen jeg også. Lykke til på loppejakta!
  Hanne-B.

  SvarSlett
 5. Koselig å komme på besøk til deg! Skinnsofaer virker ofte litt kalde, men du har jo fylt den med flotte handarbeider, så her kunne jeg nok kosa meg. Det er ofte greit å kunne spare til nye møbler også. Jeg tror vi blir gladere over noe nytt da. Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 6. Det er lunt og koselig med skråtak! Koselig stue du har! Når du får deg hvitt bord, blir nok sofaen seendes bedre ut også. Har du sett på finn.no? Flere sofabord der. Ha en fortsatt fin søndagskveld.

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 7. Kjempekoselig!!! Takk for titten!:0)
  Klem fra odin

  SvarSlett
 8. Stua di er kjempekoselig c",)
  Takk for titten!
  *Klem fra Inger*

  SvarSlett
 9. WOW! Tusen takk for skjønneste kommentarer. ♥♥ Og Eli, jeg har ikke engang tenkt på å sjekke ut finn.no, så takk for tips. :)) Og igjen, tusen takk alle sammen for fine kommentarer. Dere gjør blogging utrolig morro. :)) ♥

  SvarSlett
 10. Så koselig du har det. Du er heldig som har ditt eget. <3<3<3 Klemmer på

  SvarSlett
 11. Hehe, sitter her og leter etter et synonym for "koselig", for det var visst litt oppbrukt alt. Men det ER en koselig stue.

  Synes ikke at du skal male skjenken jeg. Gamle møbler er finest som de er, og trender endrer seg jo hele tiden. Gremmes fortsatt over alle de flotte tingene som ble sandblåst og syrelutet på 90-tallet.

  Finn.no er et greit sted å finne nytt bord ja. Der er det jo til og med mange som gir bort fine ting gratis.

  Håper du får en god uke. :)

  SvarSlett
 12. Veldig KOSELIG stue du har !!

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 13. Kjempe koselig stue du har.Syns skjenken din e flott som den e. Hadde den vært min hadde jeg ikke malt den.Blir fort kjedelig når alt skal hvitt ,men det e no mi meining. Artig med loppemarked,spennende hvilke skatter man kan finne. Ha en koselig kveld.

  SvarSlett
 14. Så koselig du har det.
  Jeg har en bekjennelse å komme med. Jeg har helt glemt å blogge den fine premien jeg vant i give-awayen din. Og jeg skammer meg. Jeg har brukt pulsvarmerne mye, og hjertet har jenta mi stukket av med til rommet sitt. Så premien er allerede godt brukt. Nå har jeg vunnet en give-away til, og har tenkt å blogge den. Kan jeg låne bildet ditt av min premie, så jeg kan få blogget den også? Gir ikke pulsvarmerne dine sin rett å blogge de nå, godt brukt og ikke fult så hvite lenger.

  SvarSlett
 15. Selvsagt kan du det. :)) Jeg har ikke tenkt over at du ikke har blogget en gang, så det går veldig bra. Veldig hyggelig å høre at premien fallt i smak og er godt brukt. ;))

  SvarSlett
 16. Ville bare skrive at du ikke må male den brune skjenken- den er jo kjempefin sånn som den er:)Veldig koselig å ha den original:)

  SvarSlett
 17. Nei den blir nok ikke malt. :))

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails