torsdag 5. januar 2012

Pimpet lampeskjerm.

I dag fikk jeg omsider psyket meg opp til å ta bort julestjernene i vinduene (ting går litt sagte når formen er laber.) Men da må det frem lamper igjen. Den ene lampen min har en slik svart skjerm, og det er jeg ikke spesielt glad i. Så da var det å gruble litt kreativt da. :)


Jeg skrellet av den sorte skjermen, fant frem litt lin, et strykemotiv og litt blonde. Jeg jukset litt, for jeg droppet symaskin og brukte bare limpistolen. Pyntet med tre knapper som alle fikk en halvperle i seg.


Vips, "ny" lampe i kjøkkenvinduet. :) Jeg ble 90% fornøyd, motivet ble litt vel gjennomlyst når lampen er på, men det er likevel så myyye bedre enn den sorte skjermen som slett ikke passer inn i mitt hvite hjem.


I år har jeg bestemt meg for å ikke kjøpe et eneste garnnøste eller noe annet kreativt, jeg har så mye jeg må bruke opp. I fjor førte jeg regnskap over alle kreative innkjøp og ble "litt" sjokkert når jeg regnet sammen summen ved årsslutt. *haha* 
Så i år er det kjøpestopp for min del, men med det lageret jeg har vil jeg nok ikke gå tom for kreativt pysssel med det første. 

13 kommentarer:

 1. Wow! Det ble jo en helt annen lampe, jo. Kjempefin! :)

  SvarSlett
 2. Små grep kan jammen gjøre store forandringer! Kjempe fin!

  Klarer du virkelig å la vær å kjøpe garn, det står det respekt av, her i huset er konemor nemlig ganske så svak...i allefall for garn;)

  SvarSlett
 3. Jeg har et aaaaltfor stort lager med garn, kommer ikke til å klare bruke opp det jeg har i løpet av året likevell, så her er det bare å unngå fristelser og være sterk. :D Londontur i slutten av året er en gulrot som gjør at jeg nok lett skal klare å holde meg i skinnet. :D

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig. Utrolig hvor stor forandring det blir. Jeg ble inspirert av dette.
  God helg

  SvarSlett
 5. Finfin! Jeg har to lamper i stua som står nakne og skjermløse etter at jeg ikke orket å se mer på de stygge skjermene de hadde... Så kanskje jeg skal ta mot til meg og lage noen nye?

  SvarSlett
 6. Så fint at jeg inspirerer Kuriosa. :)

  duBedåre: Det bør du absolutt gjøre, det er både enkelt og gøy. :)

  Tusen takk for besøk begge to.

  SvarSlett
 7. Den ble skikkelig flott og mye mer dekorativ en den sorte, ja.

  SvarSlett
 8. Er på en bloggrunde etter å ha vært innom besøks-tråden i HB :)

  Jeg har akkurat gått gjennom og veid lageret mitt, og der er det nok av garn. Og i skuffen er det nok av stoff. Så jeg har også en slags kjøpestopp. Greit å faktisk få brukt det man har, og kanskje ryddet litt plass? *kikke på lagret som sprer seg ut over leiligheten*

  Lykke til til oss begge ;)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails