fredag 11. november 2011

Enda mer Shabby

Mere hvitt og mere Shabby comming up. :) Her er to kubbelys jeg har dekorert. Dette motivet er mitt nye favorittmotiv, denne engelen er bare så vakker.♥ Rundt lyset har jeg surret litt brun hyssing og festet på en brun "made with love" charm.


Også sydde jeg enda en julestrømpe i dag. Denne ble litt anderledes enn den forrige, men fortsatt med fuskepelskant og masse blondepynt.


Jeg var litt "uheldig" med påstrykning av motivet på denne strømpa, det kom litt langt opp, så jeg synes at blonde rundt motivet da ikke ville blitt noe pent. For nærme den øverste blonda liksom. *hihi* Så istedenfor limte jeg på en masse hvite halvperler rundt motivet for å skape en ramme.


Denne strømpa fikk også en rosett, men denne er noe større enn på forrige strømpe. :) Fortsatt laget av tyll, en rest blondegardin, og en blonde. Denne har også fått en heklet blomst i midten, i tillegg til en brad, før den ble sydd fast.


Nærbilde av motivet.

7 kommentarer:

 1. Hei, så masse lekkert du lager. Likte spesielt godt de nydelige julestrømpene du har laget. Er så flott med englemotiv. Har nok litt engledilla sjølv.

  Ha ei fin helg. Klem Jorill

  SvarSlett
 2. Hei...så flotte julestrømper du har laga:) Likte lysan med englemotiv på. Hvor har du fått tak i de?

  Ha ei fortsatt fin helg:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk. :)

  Hege: Lysene har jeg laget selv.. Motivet fant jeg på det store nettet. :)

  SvarSlett
 4. Okei...har du link t der du fant dem?

  SvarSlett
 5. Desverre, det er så lenge siden jeg fant det. Men hvis du googler angel eller vintage angel, så kommer det opp mange fine bilder. :))

  SvarSlett
 6. Utrolig flotte lys og nydelig julestrømpe du har laget !!!

  Klem Kjersti

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails