tirsdag 23. august 2011

Magnolia

Mine absolutte favorittstempler er fra Magnolia. Figurene er så søte og veldig morsomme å fargelegge. Disse to kortene ble til en solfyllt sommerdag i hagen hos mamma: Dette første kortet går i brunt og gult. Jeg har brukt litt bølgepapp og en kakeserviett under motivet. Tekststempelet er fra Kreativ Hobby.


Tilda har jeg fargelagt med Promakertusjer. På dette kortet fargela jeg motivet før jeg fant papirer, og det var en artig utfordring å finne pynt og papirer som passet til min gule sommerlige Tilda. :) Kortet måler 15x15cm.


Et bursdagskort ble også til, et jentete rooooosa bursdagskort. Også her er det brukt bølgepapp under motivet og en rest av notepapir. "Pilene" i hjørnene har jeg malt med hvit Crackle Paint og svertet med Distress. Halvperler, bånd og en søt knapp er med som pynt. :)
 Tekststempelet er fra Kreativ Hobby.


Her er også Tilda fargelagt med Promakers. Tror jeg snart må finne frem Distressene mine igjen, er veldig lenge siden jeg har malt et motiv. ;) Jeg bruker en hvit gelepenn for å fremheve detaljer på motivene mine. Kortet måler 15x15cm.

7 kommentarer:

 1. To nyydelige kort, Mona!!
  Herlige farge kombinasjoner og søte Tildaer på de begge:-) Lekkert!!

  Ha en fin uke! Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Flotte kort. Anne

  SvarSlett
 3. Nydelige kort! Og så bra som du behersker Promarkere! Jeg kjøpte tusjene, så på dem og solgte dem igjen.

  SvarSlett
 4. Hehe. ;) Øvelse gjør mester. Jeg er absolutt ikke så flink som mange andre, men synes det er gøy likevell. Tusen takk. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails