onsdag 26. januar 2011

Posekort og fjesboka..

Har laget et posekort. Hadde store ambisjoner om å bli med på Hjerteboden's Juleblogg i år, men den tanken ble kjapt skrinlagt. *hihi* Uansett, her er årets første julekort. Blir nok noen måneder til neste, men man skal aldri si aldri. 
Har brukt diverse restepapir, bølgepappstjerne fra Inkido(?) som jeg har embosset med gull, blonde fra Panduro og blomster fra WOC.


Skjønne Tilda har jeg fargelagt med Promakere. Har fortsatt mye igjen å lære, men synes ikke resultatet blir så aller værst nå heller. Vinger og stjerne har fått Stickles Glitterlim.


Jeg får ikke vært så kreativ som jeg ønsker om dagen, jeg er så trøtt så trøtt. Sover nesten hele tiden. Slik slår depresjonen min ut av og til, trøster meg med det at jeg vet det går over igjen. 
Monas verden har foressten havnet på Facebook. Og jeg blir veldig glad om du trykker på LIKER-knappen. :) På den siden kan du følge med på oppdateringer, konkuranser og annen morro. Bli fan da! Får jeg 100 tilhengere i løpet av februar blir det candytrekning blandt alle fansene. Så heng med. :D

8 kommentarer:

 1. Herlig posekort!
  Så søte scrappe-ting du lager :o)

  SvarSlett
 2. Nydelig posekort!! God bedring til deg Mona!!

  Klem Laila.

  SvarSlett
 3. SÅ flink du er!! Det er aldri for tidlig eller seint for et julekort :) Jeg har et mål om å lage hjemmelagde kort igen i år.. har ikke gjort det på lenge (ca 2 barn siden når jeg tenker meg om :) )

  SvarSlett
 4. Takk. :) Du må også lage kort ja, det er morroooo. :D

  SvarSlett
 5. Hærlig jule-pose-kort;) Syns Tilda var flott fargelagt!
  Go klem, T

  SvarSlett
 6. Nydelig posekort ! Jeg hadde også store ambisjoner om å være med hos Hjerteboden, men døgnet har altfor få timer :(
  Håper du føler deg bedre snart !

  Klem :o)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails