torsdag 20. januar 2011

ATC Tema: Vintage (igjen)

Er med på enda et par ATC bytter med tema vintage. :) Og her ser dere dem. Seks av disse har jeg laget to av, men trenger ikke vise dem frem ettersom de er helt like som de dere ser her.


Alle bildene har jeg funnet på nett. Ellers på disse to har jeg brukt restepapir (ATC er en genial måte å bli kvitt litt rester på), halvperler, sommerfugl fra KarenMarieKlip som har fått et strøk Glossy Accent, stickles glitterlim, blondebit og en metallblomst. Alle kanter på samtlige kort er forøvrig svertet med Distress Vintage Photo.Her er det også brukt litt Stickles, halvperler, blonderest, et punchet hjerte og papirblomst.


Halvperler, blomst, charm, nøkkelklistremerke, og blonderester.


Her har jeg brukt et bilde av gode gamle Teodor. :) Han er sååå søt, og var så fin på barne-tv da jeg var liten. Savner sånn barnetv nå for tiden, Portveien 2 osv. Det som er nå, Drømmehagen, Teletubbies og what not, det er bare tull spør du meg. JA til ordentlig barnetv!! :)

Anyways.. for uten motiv er det også her brukt blonderester, charm, blomst og en brad.

11 kommentarer:

 1. nydelige små kort :)

  og jeg er helt enig - ja til ordentlig barne-tv! savner fraggelberget spesielt :) og mummidalen... tøydokke anna... alle tiders bestemor... flukten fra dyreskogen... skravlekasper og den type filmer... det var tider, det :)

  SvarSlett
 2. Jaaaaaaaaaa Fraggelberget, det hadde jeg glemt. Og Tøydukke Anna. :D *sukk* Barndommens minner.. :D

  SvarSlett
 3. Nydelige... også søte lille Theodor da :D

  SvarSlett
 4. Nydelige! -og så flotte bilder!
  Klems, T

  SvarSlett
 5. Nydelege kort!
  Og Teodor då... - minnar meg om barndomen. Eg vart kalla Teodor av ein barndomsven pga eg sykla i grøfta og havna nesten i elva ;o)

  SvarSlett
 6. Så kjempefine kort, skikkelig flink du!!

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails