torsdag 27. januar 2011

ATC Tema: Valentine

Det går visst litt i ATC'er om dagen. Morro er det. :) Denne gang er altså temaet i swappen Valentine. Jeg har laget 10 stk like.


Har brukt bilde fra nettet, blondebit, hjerteformet halvperle, hjertecharm, en rose og Stickles glitterlim farge Xmas-red.  Blonden og alle kantene har jeg svertet med Distress Vintage Photo.


Fikk dekorert en fyrstikkeske i all hast i dag også, som en liten "ved-siden-av" gave. Her er det også brukt motiv fra nettet, halvperler, blonderest, en rose og en sommerfugl fra KarenMarieKlip. Til "håndtak" har jeg brukt en rondeller med ei halvperle i.

6 kommentarer:

 1. Så flotte kort! :)

  ATC; hva vil det egentlig si? Og hvor får man kjøpt utstyr for å lage slike "gamle" kort? Det er jo så fint, men har liksom ikke helt skjønt story'n bak, og hvor man får tak i sånt :)

  SvarSlett
 2. ATC-Artist Trading Cards. :) Man lager små kort på 2,5x2,5 tommer, som man bytter med andre. Jeg bruker ikke noe spesiellt utstyr, bare det vanlige kortutstyret mitt. :D Kommer langt med motiv fra nettet, brunt blekk, saks, papirskjærer og blonde. Det er utrolig morro. :D Håper svaret hjalp litt. ;)

  SvarSlett
 3. Lekkert, Mona. Utrolige fine kort du lager. Vi må snart tenke på invitasjoner også ;-))
  Sender deg mail jeg snupp!!!
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett
 4. Ja, gjør det du! :D Jeg er klar. ;)

  SvarSlett
 5. Så flotte kort. Ha en flott helg

  SvarSlett
 6. Takk, og takk det samme. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails