fredag 6. november 2009

Litt småtteri.....

Etter at jeg åpnet nettbutikken min har jeg fått flere bestillinger, blandt annet på tovede sokker. Og nå er jeg endelig frisk nok til å strikke! Disse sokkene har jeg strikket i Eskimo og tovet lett i vaskemaskina. Håper mottaker blir fornøyd. :) De var raske å strikke, og sitter godt på foten.

Har også fått bestillinger på pulsvanter. Først ville hun ha hvite, og fikk et par jeg hadde liggende. Men så ville hun gjerne ha rosa også, og nå har jeg strikket det til henne. Håper du liker dem, Sissel. :) Disse er strikket på p. nr 3 i rosa babyull, etter kjøpers eget ønske. :)Mønsteret kan jeg utenatt, og de er raske å lage, blir nok flere slike par i dagene fremover, har allerede en bestilling på nok et par i hvitt. :)

6 kommentarer:

 1. Så fine tøfler og pulsvarmere. Kjekt med litt småstrikk, det går så fort. Ha en flott helg

  SvarSlett
 2. Ja, sant det. Ha en god helg du også, og takk for besøket. :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig mønster på pulsvantene. Tovede tøfler er jo så deilig å ha på. Fint strikketøy er de også. Ønsker deg ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 4. Det er vel sokker, men ser det kanskje ut som tøfler? :D God helg til deg også, Hanne! :)

  SvarSlett
 5. Åhhhh, der er jo vantene mine der jo...De ble kjempefine:-))...Helt etter mitt ønske..:Gleder meg til å få de i posten. De første jeg kjøpte av deg har allerede vært på tur til Paris....De er i bruk hver dag....

  Klemz Sissel..

  SvarSlett
 6. Kjempe hyggelig, Sissel. Glad for at de faller i smak! :) Ha en riktig god helg videre!

  Stooor klem

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails