mandag 30. november 2009

Jeg har besøkt mamma...

Jeg har vært på besøk hos mamma'n min igjen. Kjempekoselig som alltid. :) Denne gangen var det juleverksted og julemesse som stod på agendaen.  Jeg laga sjarmnisser!! Disse tre ble ferdige (mangler bare å få malt på øyebryn og fregner), resten er bare en haug med løse hoder og uferdige klær.

Han her er den søteste. Han heter "Luringen", og er en beskjeden liten nisse, som ikke gjør så mye ut av seg selv. :)"Luringen" :)Denne Sjarmnissen heter "Skrulle". Han har problemer med synet, og finner aldri brillene sine. (Selv om han alltid har dem i hånda. ;) )

 

Tittei på deg! :D

 

Og til sist har vi  "Rufus" (Navnet fikk han av Kjære.) Han er ikke helt som alle andre. *hihi* Men han er forferdelig søt da, ikke sant?

 

:)


Jeg har bedrevet endel papir hobby hos mamma også, var selsvagt både en og to turer innom Kreativ Hobby. :D Jeg har blandt annet pyntet denne esken med sjokolade som bestemoren til Kjære skal få til jul.

Før:Etter:Jeg har også laget flere gaveposer, og brettet og pyntet små"Melkekartonger", men disse kommer det bilder av senere. Jeg har fått litt dillen på slik papirhobby, og får ikke nok utstyr, selv om jeg på kort tid har fått mye. Blir iallefall aldri nok bling-bling har jeg funnet ut. Det er morro!! :D Og en digg avveksling til strikkepinnene og heklenåla.

Mamma og jeg var på julemesse på et eldresenter i Larvik, det kom ikke så mye folk som jeg skulle ønske, men jeg solgte for 975kr og fikk i tilegg en bestilling fra ei venninne av mamma. Det var morro, men ble desverre med denne ene messen i år. Men neste år skal vi prøve å få til flere, bare vi finner ut hvor vi får informasjon og påmelding. Om du vet om noe slik, så send meg mail. :D
(Her ser du litt av messebordet mitt. Veldig liten plass desverre.) (Her skimter du visst "melkekartongene jeg skrev om litt tidligere i dette innlegget også.)Kvelden før messen satte jeg meg ned med smykketang, perler og anheng og laga noen øredobber. Disse havner i nettbutikken  min etterhvert. Løp og kjøp. :DPerleøredobber. Også i nettbutikken om litt.Mamma's venninne Mari kom tuslende en kveld og hadde med seg en diger pose Viking raggegarn. Mamma og jeg delte broderlig. Liker dette garnet til sokker, fordi det er så mye mykere enn annet raggegarn. (Men for all del, luksus-sokker i luksus-garn, er helt klart det aller beste, iallefall til mine føtter. ;P)

 

Fikk november-pakke av mamma også. Den inneholdt et nøste Alpakka, deler til nisser, rødt juvel garn (til en helt spesiell lue), litt godis, litt julepynt og et mammalaget kort. Tusen takk snille mamma. :)

 

Jeg kom hjem for et par timer siden, det var godt å kjenne armene til Kjære rundt meg igjen. :) Ventet tre pakker på meg også. En hobbyklubb pakke, en Pondusbok og pakke fra min hemmelige julevenn på hobbyboden. Denne pakken hadde jeg gledet meg til å pakke opp på julaften, men gaven var ikke pakket inn, så da jeg åpnet konvolutten ramlet innholdet ut. Det synes jeg var litt synd, men den inneholdt mye fint. Jeg fikk 4 nøster rosa Bris, oppskrift på sjal, pakke med servietter, julepynthjerter fra KK, to røde hjemmestrikka tovede håndkler og et julekort. Aner ikke hvem du er, men takk for fin pakke.

 

I morgen skal jeg gjøre julerent i huset. Det blir vasking, jeg skal henge opp julegardiner og finne frem julepynten. Mesteparten av julepynten vår står i Vestfold, men litt jul skal det bli her likevell. Ettersom vi ikke skal være her fra 18. desember til uti romjulen vil jeg pynte nå, slik at vi får litt glede av det. Skal henge opp pakkekalenderen jeg har fått av mamma og av Kjære, den tredje kalenderen, fra min julekalendervenn på Hobbyboden har jeg ikke fått enda....

6 kommentarer:

 1. Hei.nydelig blogg du har.Du er kjempe kreativ og flink.Mye ideer og inspirasjon.Har koset meg innpå bloggen din.Håper du får en fin adventstid og en god jul.Hilsen Elin på Møre

  SvarSlett
 2. Heisann Elin! Så hyggelig med en hilsen!! Kjempetrivelig. God jul ønskes deg også. :)

  SvarSlett
 3. Hei, flott blogg du har, og så mye flott du lager ;o) Ha en flott adventstid.

  SvarSlett
 4. For et herlig blogg innlegg. Flotte nisse!

  SvarSlett
 5. Nydelige nissar og absolutt sjarmerande :)
  Og den sjokoladeeska vart digg :)

  Ønsker deg ei fin adventstid :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails