onsdag 18. desember 2013

En aldri så liten oppdatering....

Lenge mellom oppdateringene mine for tiden. Sånn er det når man har liten kreativ lyst, formen er dårlig og man heller vil gjøre andre ting med folk man er glad i. :)


Men jeg har omsider fått ferdig en bestilling. Med i den bestillingen var det heklede baby-Converse. Ble de ikke bare så søte?? *fnis* Har heklet dem i dobbel babyull på nål 3 (eller 3,5, husker ikke.)


Ble også strikket et lekkert babysett (str.6 mnd.) i Mariusmønsteret. Luen kan jeg ikke ta ære for selv. Den har mamma strikket for meg, fordi jeg, på grunn av dårlig form over lenger tid, ikke orket selv. Fargekomboen er strikket etter ønske fra bestiller. Jeg bare elsker Mariusmønsteret. =)


Julen nærmer seg med stormskritt.Og hos meg er julen hvit. Jeg er ikke så begeistret for rød julepynt. Det er neppe noen hemmelighet lenger, at mine yndlingsfarger for det meste er hvitt og grått, og av og til litt rosa. *hihi*
Her kommer et par stemningsbilder fra leiligheten min. Dette er kjøkkenkroken, med slagbenken som har fått nye puter for anledningen.


Og salongbordet mitt. Jeg liker slikt dill. ♥


Jeg er uten tv for tiden. Parabolen har streiket og kjærst'n får ikke fikset den før etter jul. Jeg ser vanligvis ikke så mye på tv, men nå når jeg ikke har, så vil jeg se alt mulig hele tiden. Veldig kjedelig. Men jeg får gjøre det beste ut av det, sette meg under pelspleddet med strikketøy og noen Disneytegnefilmer på dvd feks. =)
Jeg ønsker dere alle en riktig god julefeiring. 

3 kommentarer:

  1. Fine strikkede plagg, og god stemning hos deg!
    Ja, det man ikke kan det drister gjerne :)

    SvarSlett
  2. :) Takk for kommentarer, jenter.

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails