mandag 14. oktober 2013

Bursdager

 Lørdag for to uker siden hadde jeg bursdag. Det ble ikke særlig til feiring, men nærmeste familie kom en tur på ettermiddagen. Jeg hadde som seg hør og bør laget en sjokoladekake, som ble overraskende god om jeg får si det selv. Og det får jeg jo. *haha*


Nydelige roser selvsagt. Jeg elsker roser, særlig rosa, gammelrosa. Disse rosene matchet bordpynten helt. Me like.


 I går hadde kjærst'n min bursdag så nå kan jeg endelig vise frem Mariusputen jeg har strikket til ham.


Den er strikket i tre ulike gråfarger. Har brukt dobbel babyull og pinner nr 4 og 5. Den måler 40x40cm og pynter nå forhåpentligvis opp i stua til gubben.


 For en tid tilbake fikk jeg også en bestilling på et par Selbuvotter i lilla til en liten jente på 4 år. De har vært ferdige en stund og nå ser det ut som at hun som bestilte dem ikke skal ha dem likevell.


Jeg skjønner ikke helt vitsen med å bestille noe når man ikke har tenkt å betale for det likevel. Jeg har tross alt hatt utgifter på garn og brukt tid på disse. Men man har vel lov til å ombestemme seg antar jeg.... Dersom noen skulle trenge et par Selbuvotter i lilla str 3-5 år, ta kontakt. Disse er til salgs. :)


Går trått på håndarbeidsfronten som med det meste annet om dagen. Men litt driver jeg da med sånn av og til. Så, det dukker nok opp noe nytt om ikke lenge. I mellomtiden må jeg bare takke for kommentarene dere legger igjen. Det betyr mye for meg.

6 kommentarer:

 1. Den kaka ser veldig god ut skulle gjerne hatt et stykke av den når den var fersk:) Og så fine puter du strikker. Liker så godt fargene du har på dem:) Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk. Ha en finfin uke du også. :)

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg lyst på kake, den ser så god ut. :) Jeg får mer og mer lyst til å strikke meg en Marius pute, synes de ser så fine.

  SvarSlett
 4. Gratulere med overstått, nydelig blomster!! Likeså fin pute og votter. Det må da finnes noen som kan trenge disse flotte vottene!!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for søte kommentarer. :) ♥

  SvarSlett
 6. Hei. Første gang eg legger igjen en kommentar! Streifet tilfeldig innom bloggen din i går. Måtte ta ein nermare titt i dag. Du lager utrolig mye fint! Og så masse forskjellig! Kristin

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails