onsdag 4. september 2013

En heklet bestilling

Ei venninne av meg spurte så aller nådigst om jeg ikke kunne hekle en løper til henne, lik den jeg heklet til sjenken min for halvannetårstid siden. Og hvem kan vel si nei til det. Det har tatt litt tid, men det var ikke noe hast, så jeg har heklet da jeg orket. Nå er den omsider ferdig. =)

 
Den er heklet med nål nr. 1, Eng heklegarn (fra Gjestal) og måler ca 80x35cm. Nå har jeg straks brukt opp lageret mitt med Eng, og jeg har ikke funnet det i noen av garnbutikkene jeg vanker i, ei av dem hadde ikke hørt om garnet engang. Men jeg fant et annet heklegarn med samme tykkelse, om det kan kalles det når det nesten er like tynt som en sytråd, så jeg er berget. *haha*


Jeg vet hun er fornøyd med den, og det er morro. ♥

8 kommentarer:

 1. Hei, så fin blogg du har. Du lager enormt mye fint :) Flott hekla duk. Har fulgt innleggene dine over lengre tid gjennom strikkeblogger.no. I dag har jeg vært å lest innleggene tilbake, og du har en koselig blogg.
  Hilsen Fjellgeitbundingen.blogg.no

  SvarSlett
 2. En nydelig løper. Sånne ser man ikke så ofte lenger. Og milde himmel for et tynt garn og for en tynn heklenål. Du må være en tålmodig dame!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempehyggelige kommentarer, begge to. :) Det varmer det. ♥

  SvarSlett
 4. Så fin den ble! Veldig tynt garn og heklenål da, litt av et tålmodighetsprosjekt. Men det er ekstra motiverende når noen ønsker seg hjemmelaget og vet å sette pris på det.

  God helg!

  SvarSlett
 5. Tusen takk. :) God helg til deg også.

  SvarSlett
 6. -Og på nål nr 1!!!
  Men flott ble det, denne må ha vært moro å overlevere :)

  SvarSlett
 7. Kristine T. Davidsen7. september 2013 kl. 07:58

  Jeg er kjempefornøyd Pia Mi!!!!! ♡ ♡ ♡ ♡

  SvarSlett
 8. Supert, Kristine. :) Og tusen takk til begge.

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails