tirsdag 25. september 2012

Høst!

Ja, nå er den her, det er det liten tvil om. Høsten. Det begynner å bli mørkt tidligere, det er kaldt og på tide å finne frem luer og votter, og det regner og blåser. Det gjør det i dag. Det plasker ned. Likevell trosset jeg skuren for å ta bilde av hvor koselig jeg har gjort det ute på trappa. :) En krone, to lykter og en stor krysantemum pynter opp ved inngangsdøra.

 

Det går fremdeles trått med håndarbeid. Noe driver jeg jo med, men har mistet litt piffen. Jeg er mye trøtt, og ikke helt i form. Slik er det ofte på høsten, da det ikke er den beste årstiden for depresjonen min. Men pytt. Til helga har jeg bursdag, en skikkelig stor bursdag også, jeg blir gammel voksen!! =D 30 år da gitt. Uff uff! *hihi* Plutselig tilbake med ett og annet i forbindelse med den dagen. ♥


8 kommentarer:

 1. Kjempekoselig trappepynt :-) Håper du får en flott bursdag....jeg har også bursdag til helga, men blir litt eldre enn deg, da :-) Håper formen din stiger, og at du får en fin høst :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for trivelige ord Ann Mari, og grattis med dagen på forskudd. :) ♥

  SvarSlett
 3. Du vet å gjøre det trivelig rundt deg snuppa <3

  Mosekos fra Gry ;)

  SvarSlett
 4. Prøver iallefall! :)) Snuppeluppa mi. ♥♥

  SvarSlett
 5. Kristine@davidsen.no26. september 2012 kl. 06:18

  Så koselig!! <3

  SvarSlett
 6. Måtte bare innom her og kikke da jeg så det fine navnet ditt :) Gratulerer så mye med dagen. Alle snille jenter er født i september!!

  Klem fra Mona T.

  SvarSlett
 7. Mona T? Jeg heter også Mona T. ;) Tusen takk for trivelig hilsen. :))

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails