onsdag 1. august 2012

"Gammelt nytt".

Det hender jeg får med meg diverse ting og tang fra mammas garasje eller roterom når jeg er der på besøk, og i tillegg til stolene fra forrige innlegg fikk jeg også en tabUrett. (hihi, Kristine.) Bestemor har brukt den som krakk, men hos meg skulle den fungere som et lite bord. Jeg fjernet stoffet på toppen, pusset og malte den i tre strøk.


Slik ble den etterpå. Da jeg tok av stoffet på toppet viste det seg å være en stol med avsaget ryggstøtte. Morsomt å tenke på at det var bestemor sin ide å gjøre med en gammel stol. :)


Etter malingen var tørket pusset jeg kantene med fint sandpapir for å få det slitte, vintage-aktige looket jeg liker så godt.


Denne blomsterkassen fikk jeg også med meg hjem fra mamma, og også den måtte selvsagt "bli ny".
Jeg skrudde av håndtaket og brakk av pynten, pusset og malte.


Limte på blonde og perlebånd rundt den nederst. Flott med hvit Asters og en Eføy oppi.
 

Var med mamma på et bruktmarked for en tid tilbake. Var mye som fristet igrunn, men ikke alt var så fint. Fikk med meg to gammeldagse syltetøyskåler og en hjerteformet kurv til å henge på veggen. Kurven ble selvsagt malt hvit....


...og henger nå på veggen i gangen med en Eføy oppi. :)Morro med slike prosjekter, se ikke bort i fra at det ikke dukker opp noe mer. :) Skal jo til mamma i morgen....*hihi*

8 kommentarer:

 1. Så lekkert alt ble!! Imponert :D

  SvarSlett
 2. Du e skjønn!!! Du tok meg ved nesen med den taburetten. ;-)

  SvarSlett
 3. Takk, takk snuppene mine. :)) ♥

  SvarSlett
 4. Du verden så flink du er til å lage "nytt" av gamle ting. Jeg blir så imponert når noen er så kreative, og resultatet blir så flott.

  SvarSlett
 5. Du er utrolig flink med gamle ting. Absolutt kreativ.
  Klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig ord hos meg! Klart jeg måtte kikke innom deg;o))))! Så mange ting du har tryller om til noe fint og brukbart! Synes spes. krakken/det lille bordet ble vedlig fin i ny drakt!
  Ønsker deg en flott uke videre! Nyt livet og sommerdagene;o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails